fbpx
Cate calorii are apa

Cate calorii are apa?

Apa este unul dintre cele mai importante elemente de care avem nevoie pentru a ne menține sănătos. Aceasta este baza pentru corpul nostru și pentru orice alte activități pe care le realizăm. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor nu sunt conștienți câte calorii are apa. Acest lucru poate fi important în special pentru persoanele care încearcă să-și controleze greutatea sau care încearcă să facă schimbări dietetice.

În primul rând, este important să înțelegem ce sunt caloriile. O calorie este o măsură a energiei și se referă la cantitatea de energie pe care o persoană poate obține din consumul alimentelor și băuturilor. În general, o calorie este echivalentă cu o cantitatea de energie care încălzește un mililitru de apă cu un grad Celsius.

Apa, în sine, nu conține nicio calorie. Cu toate acestea, cantitatea de calorii poate varia în funcție de ce alte ingrediente sunt adăugate la apă. De exemplu, apa minerală conține de obicei mici cantități de minerale, precum calciu, magneziu și sodiu. Aceste minerale adaugă, de obicei, cantități minime de calorii, de obicei între zero și cinci calorii pe băutură.

Băuturile acide, cum ar fi sucurile de fructe, conțin cantități mici de calorii. Acestea conțin, de obicei, aditivi alimentari, cum ar fi zahărul sau siropul de porumb, care adaugă calorii la băutură. Aceste băuturi conțin, de obicei, între 25 și 50 de calorii pe băutură.

Băuturile alcoolice conțin, de obicei, cantități mari de calorii. Acestea conțin alcool etilic, care conține aproximativ 7 calorii pe gram, care se adaugă la caloriile din alte ingrediente. De exemplu, o băutură tare poate conține aproximativ 100 de calorii pe băutură.

În concluzie, apa nu conține calorii în sine, dar cantitatea de calorii pe care o conține poate varia foarte mult în funcție de ce ingrediente sunt adăugate la aceasta. Persoanele care încearcă să se mențină sănătoase ar trebui să fie conștienți de acest lucru și să fie atente la ce băuturi consumă.

Alte articole interesante...

Ce nu e bine sa faci de Buna Vestire Ce nu e bine sa faci […]
De ce nu e bine sa stai sub nuc De ce nu e bine sa […]
Sarbatoarea ortodoxa din 29 mai 29 MAI - Sarbatoare ortodoxa Din punctul de vedere al […]
De ce nu e bine sa bei lapte De ce nu e bine sa bei […]
Cand nu e bine sa faci dragoste Cand nu e bine sa faci dragoste Facerea […]
De ce nu e bine sa tai nucul De ce nu e bine sa tai […]
De ce nu e bine sa mananci oua seara? De ce nu e bine sa […]
Ce nu e bine să faci de ziua Crucii Ce nu e bine să faci […]

Sinonime...

Copyright 2023 © Explicativ.ro