fbpx
Cate calorii are broccoli fiert

Cate calorii are broccoli fiert?

Broccoli fiert este una dintre cele mai sanatoase si nutritive optiuni de mancare. Este plin de antioxidanti si minerale, precum si alte vitamine si nutrienti esentiali. Unul dintre intrebarile pe care le au multi oameni este "Cate calorii are broccoli fiert?" Raspunsul la aceasta intrebare depinde de cantitatea pe care o gatiti.

In general, o portie de 100 de grame de broccoli fiert contine aproximativ 35 de calorii. Acesta este un numar relativ mic, ceea ce inseamna ca broccoli fiert poate fi inclus in dieta fara sa va faceti griji cu privire la numarul de calorii. In plus, broccoli fiert nu contine grasimi sau colesterol, ceea ce inseamna ca nu va adauga in mod negativ la aportul de calorii.

In ceea ce priveste beneficiile nutritionale, broccoli fiert contine fibre, vitamine si minerale importante. Fibrele va ajuta sa va simtiti satui si pot ajuta, la controlul nivelului de zahar din sange. Vitaminele si mineralele sunt esentiale pentru buna functionare a sistemului imunitar si pentru mentinerea sanatatii generale.

Broccoli fiert contine fitochimicale precum sulforfane si indol-3-carbinol, care ajuta la protejarea impotriva bolilor cronice si poate chiar sa reduca riscul de cancer. Aceste fitochimicale pot ajuta, la mentinerea sanatatii inimii si pot preveni aparitia diabetului.

In concluzie, broccoli fiert este o optiune excelenta pentru cei care doresc sa se bucure de beneficiile nutritive, fara sa se ingrijoreze cu privire la numarul de calorii. Este plin de fibre, vitamine si minerale, si contine si fitochimicale care pot ajuta la prevenirea bolilor cronice si a cancerului. Broccoli fiert este usor de preparat si se poate servi cu diferite feluri de mancare, precum si ca o garnitura.

Alte articole interesante...

Ce nu e bine sa faci de Buna Vestire Ce nu e bine sa faci […]
De ce nu e bine sa stai sub nuc De ce nu e bine sa […]
Sarbatoarea ortodoxa din 29 mai 29 MAI - Sarbatoare ortodoxa Din punctul de vedere al […]
De ce nu e bine sa bei lapte De ce nu e bine sa bei […]
Cand nu e bine sa faci dragoste Cand nu e bine sa faci dragoste Facerea […]
De ce nu e bine sa tai nucul De ce nu e bine sa tai […]
De ce nu e bine sa mananci oua seara? De ce nu e bine sa […]
Ce nu e bine să faci de ziua Crucii Ce nu e bine să faci […]

Sinonime...

Copyright 2023 © Explicativ.ro