fbpx
Cate calorii are usturoiul

Cate calorii are usturoiul?

Usturoiul este un aliment foarte popular si foarte sanatos, care este folosit atat in bucatarie, cat si in medicina traditionala. Acesta este un ingredient important in multe alimente si a fost folosit de-a lungul anilor pentru a adauga gust si aroma alimentelor. Usturoiul este cunoscut pentru beneficiile sale nutritive, dar cate calorii are?

Usturoiul este o sursa importanta de calorii. Un singur catel de usturoi (5 grame) contine doar 5 calorii. Acest lucru inseamna ca poate fi folosit ca o baza pentru o dieta sanatoasa, fara a adauga prea multe calorii. Usturoiul contine si o cantitate mica de grasimi (0,1 grame per catel) si zahar (1,2 grame per catel). Aceste calorii sunt adaugate la cele 5 calorii per catel, ceea ce face ca usturoiul sa aiba in total 6,2 calorii per catel.

Usturoiul contine o cantitate mica de vitamine si minerale. Contine vitamina B6 si vitamina C, precum si calciu, fier, magneziu, mangan, zinc si potasiu. Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile nutritive pe care le ofera usturoiul si sunt o parte importanta a dietei tale.

In general, o dieta sanatoasa ar trebui sa contina o cantitate moderata de alimente cu calorii scazute, cum ar fi usturoiul. Acest aliment poate fi folosit pentru a adauga gust si aroma alimentelor, fara a adauga prea multe calorii. Usturoiul este o sursa importanta de vitamine, minerale si alte nutrienti esentiali pentru sanatatea organismului. Prin urmare, consumul regulat de usturoi poate fi un plus important pentru o dieta sanatoasa.

Alte articole interesante...

De ce nu e bine sa stai sub nuc De ce nu e bine sa […]
Sarbatoarea ortodoxa din 29 mai 29 MAI - Sarbatoare ortodoxa Din punctul de vedere al […]
De ce nu e bine sa bei lapte De ce nu e bine sa bei […]
Cand nu e bine sa faci dragoste Cand nu e bine sa faci dragoste Facerea […]
De ce nu e bine sa tai nucul De ce nu e bine sa tai […]
De ce nu e bine sa mananci oua seara? De ce nu e bine sa […]
Ce nu e bine să faci de ziua Crucii Ce nu e bine să faci […]
De ce nu e bine să fluieri în casă De ce nu e bine să […]

Sinonime...

Copyright 2023 © Explicativ.ro