fbpx
Cate calorii are porumbul fiert

Cate calorii are porumbul fiert?

Porumbul fiert este o gustare sănătoasă și versatilă, dar mulți oameni se întreabă dacă conține calorii. Răspunsul la această întrebare este da, porumbul fiert conține calorii și, în plus, aduce multe beneficii pentru sănătate.

În primul rând, porumbul fiert are un conținut caloric destul de mic. O porție de porumb fiert de aproximativ cupa (140 grame) conține aproximativ 120 de calorii. Nu este foarte mult, în comparație cu alte alimente, cum ar fi cartofii și orezul. Acest lucru înseamnă că poți adăuga porumbul fiert în mesele tale fără să îți faci griji că vei consuma prea multe calorii.

Porumbul fiert este bogat în nutrienți. Acesta conține vitamine și minerale esențiale, cum ar fi vitamina B6, vitamina C, magneziu și fier. Conține fibre alimentare și proteine. Fibrele alimentare ajută la prevenirea constipației și a altor probleme digestive, iar proteinele ajută la construirea și menținerea masei musculare.

În plus, porumbul fiert este un aliment sănătos pentru inimă. Porumbul fiert conține un tip de grăsime sănătoasă numită grăsimi mono-nesaturate, care poate ajuta la reducerea nivelului de colesterol și la reducerea riscului de boli de inimă. Conține antioxidanți care ajută la protejarea inimii și la prevenirea bolilor cardiovasculare.

În concluzie, porumbul fiert este un aliment sănătos și versatil. Are un conținut caloric destul de scăzut și este bogat în nutrienți esențiali, fibre alimentare și grăsimi sănătoase. Poate contribui la menținerea sănătății inimii. Așadar, poți adăuga porumbul fiert în dieta ta fără să îți faci griji că vei consuma prea multe calorii.

Alte articole interesante...

De ce nu e bine sa stai sub nuc De ce nu e bine sa […]
Sarbatoarea ortodoxa din 29 mai 29 MAI - Sarbatoare ortodoxa Din punctul de vedere al […]
De ce nu e bine sa bei lapte De ce nu e bine sa bei […]
Cand nu e bine sa faci dragoste Cand nu e bine sa faci dragoste Facerea […]
De ce nu e bine sa tai nucul De ce nu e bine sa tai […]
De ce nu e bine sa mananci oua seara? De ce nu e bine sa […]
Ce nu e bine să faci de ziua Crucii Ce nu e bine să faci […]
De ce nu e bine să fluieri în casă De ce nu e bine să […]

Sinonime...

Copyright 2023 © Explicativ.ro