fbpx
Cate calorii are tiramisu

Cate calorii are tiramisu?

Tiramisu este un desert italian cu o istorie bogata si o aroma delicata. Acesta se bucura de popularitate in intreaga lume si este considerat unul dintre cele mai populare deserturi. Putini oameni stiu insa cat de calorii are tiramisu.

In primul rand, trebuie sa ne amintim ca tiramisu este un desert cu un continut bogat de grasimi si zaharuri. Acesta contine lapte, smantana, oua, mascarpone si cafea espresso. Toate aceste ingrediente contribuie la numarul mare de calorii al acestui desert.

Un singur sfert din tiramisu, care contine aproximativ 115 grame, contine aproximativ 440 de calorii. Din acestea, aproximativ 160 de calorii provin din grasimi, 160 de calorii sunt carbohidrati si restul de 120 de calorii sunt proteine.

Intr-o porție mare de tiramisu, pot fi incluse si alte ingrediente precum glazura de ciocolata sau fructe. Acest lucru poate creste cantitatea de calorii din desert. De exemplu, adaugarea a 50 de grame de glazura de ciocolata poate adauga aproximativ 70 de calorii suplimentare.

Alte modificari ale retetei pot afecta cantitatea de calorii. Daca folositi lapte degresat, branza mascarpone degresata sau alte produse fara grasimi, puteti reduce numarul de calorii. Puteti reduce si cantitatea de zahar adaugata pentru a reduce cantitatea de calorii.

Cu toate acestea, tiramisu este un desert care contine un numar mare de calorii si nu ar trebui sa fie consumat in exces. Desi este un desert delicios, trebuie sa fiti constienti de numarul de calorii pe care le consumati si sa incercati sa tinem cont de acestea.

Alte articole interesante...

De ce nu e bine sa stai sub nuc De ce nu e bine sa […]
Sarbatoarea ortodoxa din 29 mai 29 MAI - Sarbatoare ortodoxa Din punctul de vedere al […]
De ce nu e bine sa bei lapte De ce nu e bine sa bei […]
Cand nu e bine sa faci dragoste Cand nu e bine sa faci dragoste Facerea […]
De ce nu e bine sa tai nucul De ce nu e bine sa tai […]
De ce nu e bine sa mananci oua seara? De ce nu e bine sa […]
Ce nu e bine să faci de ziua Crucii Ce nu e bine să faci […]
De ce nu e bine să fluieri în casă De ce nu e bine să […]

Sinonime...

Copyright 2023 © Explicativ.ro