fbpx
Cate calorii are mango

Cate calorii are mango?

Mango este unul dintre cele mai populare fructe din lume, fiind unul dintre cele mai bune fructe exotice disponibile. Deşi este adesea asociat cu alte fructe exotice, mango este, de fapt, un fruct de origine americana. Mango este o sursă excelentă de vitamine, minerale şi antioxidanţi, oferind un gust plăcut şi o textură moale, dulce.

Cate calorii are mango? Acesta este unul dintre cei mai importanti factori de luat in considerare atunci cand vine vorba de alimentatia sanatoasa. Caloriile pot varia în funcţie de tipul de mango, de dimensiune şi de gradul de maturitate.

În general, o bucată mare de mango (aproximativ 230 grame) conţine aproximativ 135 de calorii. Această cantitate include aproximativ 1,5 grame de proteine, 0,5 grame de grăsimi, 33 grame de carbohidraţi şi 3 grame de fibre. De asemenea, mango conţine cantităţi mari de vitamine, minerale şi antioxidanţi.

Mango oferă o gamă largă de beneficii pentru sănătate. De exemplu, datorită cantităţilor ridicate de fibre, poate ajuta la îmbunătăţirea digestiei şi la scăderea colesterolului. De asemenea, mango este o sursă excelentă de vitamine, cum ar fi vitamina C, vitamina A şi vitamina E. Aceste vitamine sunt esenţiale pentru un sistem imunitar puternic, pentru sănătatea pielii şi pentru prevenirea bolilor.

În plus, mango este uşor de digerat, ceea ce îl face ideal pentru persoanele care au probleme digestive sau care suferă de diabet. Acesta poate fi consumat în salate, smoothie-uri, prăjituri sau chiar sub formă de suc.

Aşadar, mango este unul dintre cele mai sănătoase fructe exotice. Oferă o cantitate bună de calorii, proteine, fibre şi vitamine, toate esenţiale pentru sănătatea ta. Dacă vrei să-ţi îmbunătăţeşti stilul de viaţă, consumă mango în mod regulat.

Alte articole interesante...

De ce nu e bine sa stai sub nuc De ce nu e bine sa […]
Sarbatoarea ortodoxa din 29 mai 29 MAI - Sarbatoare ortodoxa Din punctul de vedere al […]
De ce nu e bine sa bei lapte De ce nu e bine sa bei […]
Cand nu e bine sa faci dragoste Cand nu e bine sa faci dragoste Facerea […]
De ce nu e bine sa tai nucul De ce nu e bine sa tai […]
De ce nu e bine sa mananci oua seara? De ce nu e bine sa […]
Ce nu e bine să faci de ziua Crucii Ce nu e bine să faci […]
De ce nu e bine să fluieri în casă De ce nu e bine să […]

Sinonime...

Copyright 2023 © Explicativ.ro