fbpx
Cate calorii are conopida

Cate calorii are conopida?

Conopida este una dintre cele mai sanatoase si mai nutritive legume pe care le puteti adauga in dieta dumneavoastra. Aceasta leguma este plina de vitamine si minerale si in plus, are doar 27 de calorii pe 100 de grame. Se poate spune ca conopida este o leguma cu un continut caloric foarte scazut, comparativ cu alte legume, cum ar fi cartofii sau morcovii. In plus, conopida este foarte bogata in fibre alimentare, ceea ce inseamna ca poate ajuta la imbunatatirea digestiei si poate ajuta la scaderea colesterolului.

In ceea ce priveste caloriile, conopida este destul de saraca in grasimi si are, un continut scazut de zaharuri si sare. Aceasta leguma este una dintre cele mai bune surse de vitamina C, fiind o sursa excelenta de vitamina K, care ajuta la sinteza proteinelor si este necesara pentru prevenirea sangerarilor. De asemenea, conopida este o sursa excelenta de acid folic, care ajuta la prevenirea defectelor congenitale si a anemiei.

In ceea ce priveste caloriile, conopida contine 2,9 calorii pe 100 de grame. Asta inseamna ca, daca mancati o portie de 100 de grame, veti consuma doar 27 de calorii. Pe langa asta, conopida este foarte bogata in nutrienti si, prin urmare, se poate spune ca aceasta leguma are un raport calorii/nutrienti excelent.

Concluzionand, putem spune ca conopida este o leguma foarte sanatoasa si nutritiva care contine doar 27 de calorii pe 100 de grame. Aceasta leguma este o sursa excelenta de vitamine, minerale si fibre alimentare si poate fi un aliment excelent pentru cei care doresc sa se mentina in forma si sa-si pastreze o dieta echilibrata.

Alte articole interesante...

De ce nu e bine sa stai sub nuc De ce nu e bine sa […]
Sarbatoarea ortodoxa din 29 mai 29 MAI - Sarbatoare ortodoxa Din punctul de vedere al […]
De ce nu e bine sa bei lapte De ce nu e bine sa bei […]
Cand nu e bine sa faci dragoste Cand nu e bine sa faci dragoste Facerea […]
De ce nu e bine sa tai nucul De ce nu e bine sa tai […]
De ce nu e bine sa mananci oua seara? De ce nu e bine sa […]
Ce nu e bine să faci de ziua Crucii Ce nu e bine să faci […]
De ce nu e bine să fluieri în casă De ce nu e bine să […]

Sinonime...

Copyright 2023 © Explicativ.ro