fbpx
Cate calorii are branza feta

Cate calorii are branza feta?

Branza feta este o branza delicioasa si versatila, care poate fi folosita ca si parte a unei salate sau a unui sandwich. Dar inainte de a adauga aceasta la orice fel de mancare, este important sa se stie cat de multe calorii are.

Branza feta este una dintre cele mai populare branzeturi din lume, si este adesea folosita in bucataria traditionala greceasca si cea mediteraneana. Chiar si asa, majoritatea oamenilor nu stiu cat de multe calorii are branza feta.

In general, o portie de branza feta de 100 de grame contine aproximativ 265 de calorii. Aceasta cantitate de branza contine, aproximativ 20,2 grame de proteine, numai 19,3 grame de grasimi, 2,3 grame de carbohidrati si aproximativ 0,7 grame de fibre.

Aceste calorii provin in principal din grasimi si proteine, in timp ce carbohidratii si fibrele sunt adaugate in cantitati mai mici. In plus, o portie de branza feta contine o varietate de nutrienti esentiali, cum ar fi calciu, fosfor, magneziu, potasiu, zinc, fier si vitamina B12.

Pentru cei care sunt la dieta, sau se concentreaza pe a manca mai sanatos, branza feta poate fi folosita in loc de alte alimente bogate in grasimi si calorii. De exemplu, in loc sa adauga unt sau ulei la salata sau sandwich-ul tau, poti folosi branza feta, care ofera proteine si grasimi sanatoase, in timp ce adauga si un gust delicios.

In concluzie, branza feta este o modalitate excelenta de a adauga un gust delicios si o varietate de nutrienti esentiali la orice fel de mancare. Cu toate acestea, este important sa se stie cat de multe calorii are, astfel incat sa se poata face alegeri sanatoase in ceea ce priveste dieta.

Alte articole interesante...

Cum sună câteva înjurături în țigănească
Înjurături în țigănească: San dilo. = Eşti prost. Has moro car. = Mâncami-ai p..la. Has […]
Cât înseamnă 100.000 Lei în lei vechi
În România, tranzitia de la "lei vechi" la "lei noi" a avut loc la data […]
De cine aparține prefix 0372
Într-o lume interconectată, unde comunicarea la distanță este mai importantă ca niciodată, înțelegerea sistemelor de […]
Porecle drăguțe pentru fete și băieți
Poreclele sunt o formă adorabilă și personală de a exprima afecțiunea. Ele adaugă un strop […]
De ce să nu circuli cu anvelopele de iarnă, vara
Anvelopele de iarnă sunt esențiale pentru a conduce în siguranță pe timp de iarnă, dar […]
De ce să nu circuli cu anvelopele de vară, iarna
Alegerea anvelopelor potrivite în funcție de sezon este crucială pentru siguranța în conducere. Deși poate […]
Ce înseamnă sunt în față pe avarii
În lumea șoferilor, anumite expresii și fraze au sensuri specifice care nu sunt întotdeauna evidente […]
Care este ordinea mărimilor la haine
Alegerea mărimii potrivite a hainelor poate fi o provocare, mai ales când navigăm printre diferite […]

Sinonime...

Copyright 2023 © Explicativ.ro