fbpx
Cum sa cuceresti o fata

Cum sa cuceresti o fata

In cazul in doresti sa cuceresti o fata, nu este nevoie intotdeauna sa se creezi strategii si nici sa te gandeasti prea mult la modalitatea prin care aceasta poate fi cucerita rapid. Asadar, tot ceea ce trebuie sa faci este sa pui puna accentul pe discutie, comunicare si pe activitati care sunt atat pe placul tau, cat si al ei. In acest mod, vei putea stii cu siguranta care sunt lucrurile pe care persoana de langa tine le adora, iar tu o vei putea cuceri mult mai usor.

Totusi, in cazul in care doresti sa te faci remarcat in fata unei fete pentru prima oara, iar voi nu va cunoasteti foarte bine, iata ce trebuie sa faci, in asa masura incat sa ramai de neuitat.

Trateaza totul cu umor

De cele mai multe ori fetele sunt atrase de baietii care au foarte mult umor. Asadar, incearca sa spui cele mai potrivite glume si incearca sa ii faci pe toti sa rada. Mai mult de atat, incearca sa incluzi pe toata lumea care se afla cu tine in glumele tale, in asa masura incat sa se poata observa si faptul ca tii enorm la grupul tau de prieteni. In acest mod, tot ceea ce trebuie sa faci este sa te asiguri de faptul ca intotdeauna vei putea atrage o fata cu ajutorul glumelor tale.

Mai mult de atat, nu va mai trebui sa te gandesti prea mult la faptul ca va trebui sa o impresionezi. Deseori, in momentul in care folosesti glume extrem de bune, vei fi sigur de faptul ca vei atrage persoanele din jurul tau si totodata te vei face remarcat.

Ofera-i meritele

Intotdeauna fetele doresc sa fie vazute ca si egali ai baietilor, asadar lista ta de complimente nu ar trebui sa se rezume la aspectul fizic al acesteia. Asadar, poti incerca si sa ii acorzi meritele intr-o situatie pe care aceasta a rezolvat-o si chiar sa ii complimentezi trasaturile de caracter si comportamentul acesteia. Desigur, fetele se vor simti apreciate cu adevarat, mai ales atunci cand vine vorba de un compliment sincer cu privire la modul in care acestea isi desfasoara activitatea.

Mai mult de atat, atunci cand ii oferi unei fete complimentele pe care are nevoie sa le auda, atunci aceasta nu te va uita prea curand si totodata va tine cont de faptul ca esti acolo intotdeauna pentru ea.

Nu uita zilele importante din viata ei

In momentul in care vrei sa cuceresti o fata, nu uita zilele importante din viata ei. Acestea pot fi zile de nastere, zile de nume sau chiar sarbatori dedicate fetelor. Asadar, in cadrul unor astfel de evenimente poti oferi oricand o floare celei dragi sau chiar un cadou, pentru a iti exprima sentimentele si recunostinta fata de aceasta. In acest mod, persoana pe care o placi se va simti recunoscatoare si chiar o vei putea cuceri.

Nu este nevoie intotdeauna de cele mai scumpe cadouri pentru a cuceri o fata.

Alte articole interesante...

Cum să faci să ejaculezi mai mult
Ejacularea este un proces fiziologic complex influențat de mai mulți factori, inclusiv starea generală de […]
Cum să nu te îndrăgostești
Navigând Prin Emoții: Strategii pentru a Evita Îndrăgostirea Nedorită Îndrăgostirea poate fi una dintre cele […]
Viața de cuplu, cum să faci să fie totul o armonie
Viața de cuplu poate fi comparată adesea cu o simfonie, unde armonia este esențială pentru […]
Cum poți afla care sunt cele mai potrivite cadouri pentru femei
Cadourile sunt ȋntotdeauna apreciate pentru frumusețea lor și pentru emoțiile pe care le produc. Poți […]
Cum sa vorbesti cu o fata
Mai ales atunci cand vine vorba despre cazul baietilor care sunt extrem de timizi, vorbitul […]
Cum sa faci un baiat sa te placa
In special in ziua de astazi, din ce in ce mai multe fete depun efort […]
Cum să o cereți în căsătorie cu un buchet de flori
Cererea în căsătorie poate fi un moment de neuitat, emoțiile partenerilor contribuind cel mai mult […]
Cum sa spui te iubesc
Pentru multe persoane sa spui un simplu “te iubesc” poate fi o adevarata problema, insa […]

Sinonime...

Copyright 2022 © Explicativ.ro