fbpx
Cate calorii are un cremwurst

Cate calorii are un cremwurst?

Un cremswurst este un tip de mezel german, care este realizat din carne de porc, de vita sau de alta carne in combinatie cu condimente. Acesta poate fi gatit sau fiert, iar gustul sau unic si savuros l-a facut foarte popular in intreaga lume. Cu toate acestea, multi oameni se intreaba cat de sanatos este acest tip de mezel si, mai ales, cat de multe calorii are.

In medie, un cremswurst are aproximativ 210 de calorii pe portie. Caloriile provin in principal din grasimi si proteine, care contribuie la aproximativ 20% din aportul zilnic recomandat in ceea ce priveste grasimile si proteinele. Acest mezel contine aproximativ 15% din valoarea zilnica recomandata de sodiu, ceea ce inseamna ca poate fi consumat in mod regulat fara a fi prea mult pentru sanatatea dumneavoastra.

In ceea ce priveste continutul de grasimi si proteine, un cremswurst contine aproximativ 12 grame de grasimi si 18 grame de proteine pe portie. Acestea sunt grasimi nesaturate, care sunt considerate mai sanatoase decat grasimile saturate. Continutul de proteine este destul de ridicat, ceea ce inseamna ca poate contribui la cresterea si intretinerea masei musculare.

In concluzie, un cremswurst poate fi o gustare delicioasa si sanatoasa, daca este consumat cu moderatie. Acesta contine aproximativ 210 de calorii si contine grasimi si proteine sanatoase care pot contribui la intretinerea unei diete sanatoase. Cu toate acestea, este important sa tineti cont de alte alimente pe care le consumati in aceeasi zi si sa va limitati la o portie pe zi pentru a preveni cresterea in greutate.

Alte articole interesante...

Ce nu e bine sa faci de Buna Vestire Ce nu e bine sa faci […]
De ce nu e bine sa stai sub nuc De ce nu e bine sa […]
Sarbatoarea ortodoxa din 29 mai 29 MAI - Sarbatoare ortodoxa Din punctul de vedere al […]
De ce nu e bine sa bei lapte De ce nu e bine sa bei […]
Cand nu e bine sa faci dragoste Cand nu e bine sa faci dragoste Facerea […]
De ce nu e bine sa tai nucul De ce nu e bine sa tai […]
De ce nu e bine sa mananci oua seara? De ce nu e bine sa […]
Ce nu e bine să faci de ziua Crucii Ce nu e bine să faci […]

Sinonime...

Copyright 2023 © Explicativ.ro