fbpx
Cate calorii are un cremwurst

Cate calorii are un cremwurst?

Un cremswurst este un tip de mezel german, care este realizat din carne de porc, de vita sau de alta carne in combinatie cu condimente. Acesta poate fi gatit sau fiert, iar gustul sau unic si savuros l-a facut foarte popular in intreaga lume. Cu toate acestea, multi oameni se intreaba cat de sanatos este acest tip de mezel si, mai ales, cat de multe calorii are.

In medie, un cremswurst are aproximativ 210 de calorii pe portie. Caloriile provin in principal din grasimi si proteine, care contribuie la aproximativ 20% din aportul zilnic recomandat in ceea ce priveste grasimile si proteinele. Acest mezel contine aproximativ 15% din valoarea zilnica recomandata de sodiu, ceea ce inseamna ca poate fi consumat in mod regulat fara a fi prea mult pentru sanatatea dumneavoastra.

In ceea ce priveste continutul de grasimi si proteine, un cremswurst contine aproximativ 12 grame de grasimi si 18 grame de proteine pe portie. Acestea sunt grasimi nesaturate, care sunt considerate mai sanatoase decat grasimile saturate. Continutul de proteine este destul de ridicat, ceea ce inseamna ca poate contribui la cresterea si intretinerea masei musculare.

In concluzie, un cremswurst poate fi o gustare delicioasa si sanatoasa, daca este consumat cu moderatie. Acesta contine aproximativ 210 de calorii si contine grasimi si proteine sanatoase care pot contribui la intretinerea unei diete sanatoase. Cu toate acestea, este important sa tineti cont de alte alimente pe care le consumati in aceeasi zi si sa va limitati la o portie pe zi pentru a preveni cresterea in greutate.

Alte articole interesante...

Mamasisotie.ro blog
Din pacate lumea in care traim este aproape complet digitalizată iar informația circulă cu o […]
NoaDent este o clinică stomatologică modernă situată în București, recunoscută pentru calitatea superioară a serviciilor […]
Aparatul de fotografiat este un instrument esențial în zilele noastre, care ne ajută să păstrăm […]
uzesc ÎArcul frântuzesc este un tip de arc folosit în construcții și design încă din […]
Coca-Cola este una dintre cele mai populare băuturi în întreaga lume, fiind consumată anual de […]
Antibioticele au fost unul dintre cele mai importante descoperiri medicale din istorie. Aceste medicamente au […]
Cine a fost Mihai Eminescu
Mihai Eminescu este considerat cel mai mare poet al literaturii române, fiind adesea numit "Luceafărul […]
Cine a fost Isaac Newton
Isaac Newton este una dintre cele mai proeminente figuri din istoria științei, cunoscut pentru contribuțiile […]

Sinonime...

Copyright 2023 © Explicativ.ro