fbpx
Cate calorii are un biscuite oreo

Cate calorii are un biscuite oreo?

Biscuiturile Oreo sunt unul dintre cele mai populare produse de patiserie din lume. Acestea sunt cunoscute pentru gustul lor dulce si aromat, dar multi oameni se intreaba cat de sanatoase sunt aceste delicii. Un singur biscuite Oreo contine 85 de calorii, care sunt compuse din 7 grame de carbohidrati, 4 grame de grasimi, 1 gram de proteina si 0,5 grame de fibre.

Carbohidratii care alcatuiesc biscuiturile Oreo sunt predominant zahar, amidon si faina. Zaharul este cea mai mare sursa de calorii din biscuiturile Oreo, oferind 39 de calorii. Amidonul si faina de secara ofera cate 23 de calorii, in timp ce amidonul si faina de grau ofera cate 11 calorii.

Grasimile care alcatuiesc biscuiturile Oreo sunt predominant grasimi saturate si grasimi trans. Grasimile saturate ofera 18 calorii, in timp ce grasimile trans ofera 11 calorii. Proteina oferita de biscuiturile Oreo este de 1 gram si ofera 4 calorii. Fibrele oferite de biscuiturile Oreo sunt de 0,5 grame si ofera 2 calorii.

Biscuitii Oreo sunt bogati in calorii si nu sunt recomandati in dietele de slabire. Totusi, acestia pot fi consumati in cantitati moderate in cadrul unui regim alimentar echilibrat. Persoanele cu diabet zaharat trebuie sa fie foarte atente la cantitatea de biscuiti Oreo pe care le consuma, deoarece acestia contin o cantitate semnificativa de zahar.

In concluzie, biscuitii Oreo contin 85 de calorii, compuse din 7 grame de carbohidrati, 4 grame de grasimi, 1 gram de proteina si 0,5 grame de fibre. Acestia nu sunt recomandati in dietele de slabire si persoanele cu diabet zaharat trebuie sa fie atente la cantitatea de biscuituri pe care le consuma.

Alte articole interesante...

Armata de teracotă este una dintre cele mai impresionante descoperiri arheologice din lume, care a […]
Troia este un oraș antic situat în nord-vestul Turciei, pe coasta Mării Egee. Despre acest […]
Cine a descoperit gravitația, unul dintre cele mai importante concepte din fizica, este o întrebare […]
Busola este un instrument de orientare, care este folosit de secole pentru a stabili direcția […]
cine este Dana Roba
Dana Roba este o personalitate complexă și cunoscută în România, recunoscută pentru activitatea sa diversă […]
Cine este Dana Budeanu
Dana Budeanu este o personalitate bine cunoscută în România, recunoscută pentru activitatea sa în diverse […]
Cine este Codruța Cerva
Codruța Cerva este o figură cunoscută în spațiul public românesc, activând ca jurnalistă, activistă și […]
Cine este pe bancnota de 200 de lei
Bancnota de 200 de lei din România îl onorează pe Lucian Blaga, unul dintre cei […]

Sinonime...

Copyright 2023 © Explicativ.ro