fbpx
Cate calorii are o turta de casa

Cate calorii are o turta de casa?

Turta de casa este o delicioasa gustare pe care oamenii o cunosc si o apreciaza de generatii intregi. Acest desert poate fi pregatit acasa, folosind ingrediente simple si se gaseste in majoritatea magazinelor de alimente. Cu toate acestea, multi dintre cei care se pregatesc sa isi pregateasca propriul desert se intreaba cat de sanatos este si cat de multe calorii are.

In primul rand, putem vedea ca turta de casa este un aliment sanatos, deoarece contine o cantitate mica de calorii. De fapt, o singura portie de turta de casa poate avea aproximativ 240 de calorii. Acest lucru inseamna ca, daca sunteti la dieta, puteti manca o portie de turta de casa si va veti simti satul fara a va simti vinovat.

In plus, turta de casa contine si o cantitate mica de grasimi. De obicei, o singura portie de turta de casa contine aproximativ 8 grame de grasimi, ceea ce inseamna ca aceasta poate fi consumata fara sa va ingrijorati prea mult despre caloriile pe care le consumati.

Turta de casa este o sursa buna de fibre. Fibrele ajuta la prevenirea constipatiei si contribuie la mentinerea sanatatii tractului digestiv. Ajuta la reglarea nivelului de zahar din sange si pot ajuta la reducerea riscului de boli de inima si diabet.

In concluzie, turta de casa este un aliment sanatos si cu putine calorii. Este bogata in fibre si contine o cantitate mica de grasimi, ceea ce inseamna ca poate fi consumata fara sa va faceti prea multe griji cu privire la cantitatea de calorii pe care o consumati. Daca sunteti la dieta, puteti manca o portie de turta de casa si va veti simti satul fara a va simti vinovat.

Alte articole interesante...

Cercetarea şi dezvoltarea vaccinului antipoliomielitic este considerată una dintre cele mai importante realizări ale medicinei […]
Tutunul este o plantă cultivată pentru frunzele sale bogate în nicotină, care se consumă fie […]
Cartofii prajiti, una dintre cele mai populare si iubite gustari, reprezinta o inventie care a […]
Care sunt cele mai bune pastile pentru amețeli
Amețelile sunt o problemă comună care poate afecta pe oricine, indiferent de vârstă. Ele pot […]
Grupurile sanguine sunt una dintre cele mai importante descoperiri din domeniul medicinei, avand un impact […]
În lumea medicală, vaccinurile sunt considerate unele dintre cele mai importante descoperiri, având un impact […]
Pe teritoriul României, în anul 1595, pe timpul domniei lui Mihai Viteazul, a avut loc […]
Cine este pe bancnota de 100 lei
Bancnota de 100 lei românești nu este doar un simplu mijloc de tranzacție financiară, ci […]

Sinonime...

Copyright 2023 © Explicativ.ro