fbpx
Cate calorii are o mandarina

Cate calorii are o mandarina?

Mandarinele sunt o gustare delicioasă și sănătoasă, care conțin o mulțime de nutrienți esențiali, cum ar fi vitaminele, mineralele și fibrele. Acestea sunt, extrem de scăzute în calorii, astfel încât să poată fi incorporate în dieta oricui. Dacă vă întrebați câte calorii are o mandarină, răspunsul este că este extrem de scăzută.

Un singur fruct de mandarină, care are o greutate medie de aproximativ 90 de grame, conține doar aproximativ 35 de calorii. Acesta este un nivel foarte scăzut de calorii, făcând din mandarine o gustare excelentă pentru cei care încearcă să-și mențină în greutate sau pentru cei care doresc să slăbească. Un fruct de mandarină oferă o cantitate mare de nutrienți esențiali într-o cantitate mică de calorii, ceea ce îl face ideal pentru cei care sunt conștienți de dietă.

Mandarinele sunt, o sursă excelentă de vitamina C, care contribuie la sănătatea pielii și a ochilor, la sistemul imunitar și la sinteza colagenului. Conțin fibre care pot ajuta la menținerea unui sistem digestiv sănătos, precum și potasiu și calciu, care sunt esențiale pentru menținerea unui sistem muscular și oaselor sănătoase.

Cu toate beneficiile oferite de mandarine, ele sunt o gustare excelentă pentru cei care încearcă să-și mențină o dietă sănătoasă și echilibrată. Fiind extrem de scăzut în calorii, fructele de mandarină sunt o modalitate excelentă de a obține nutrienți esențiali într-o cantitate mică de calorii. Acestea oferă o mulțime de alte beneficii pentru sănătate, inclusiv menținerea unui sistem digestiv sănătos și îmbunătățirea sănătății pielii și ochilor. Deci, următorul dată când sunteți în căutarea unei gustări sănătoase, asigurați-vă că luați în considerare mandarinele!

Alte articole interesante...

Drojdiile sunt organisme unicelulare, folosite în mod tradițional în procesele fermentative pentru producerea alcoolului, a […]
America a fost descoperită de către exploratorul italian Cristofor Columb în anul 1492. Supranumit și […]
Cercetările din ultimele decenii în domeniul nutriției și sănătății au explorat și valorile biologice și […]
Cine a descoperit teoria lăţimilor de spectru minimal pentru funcţii? Teoria lăţimilor de spectru minimal […]
Descoperirea insulinei si penicilinei a fost un pas crucial in istoria medicinei moderne, care a […]
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii - Lucian Blaga Eu nu strivesc corola […]
Unul dintre cele mai fascinante mistere ale istoriei religiei este vindecarea codurilor biblice. Este un […]
Când se folosește semnul exclamării
Semnul exclamării (!) este un simbol de punctuație folosit pentru a exprima o gamă variată […]

Sinonime...

Copyright 2023 © Explicativ.ro