fbpx
Cate calorii are o inghetata magnum

Cate calorii are o inghetata magnum?

Inghetata Magnum este o specialitate de inghetata de lux realizata de Magnum Ice Cream, o divizie a Unilever. Aceasta inghetata a devenit foarte populara in ultimele decenii, grație gustului sau irezistibil si aspectului sau elegant. Insa, ce nu se stie despre inghetata Magnum este cât de multe calorii are.

Inghetata Magnum are o cantitate mare de calorii, ceea ce face ca aceasta sa fie o gustare mai putin sanatoasa. O servire standard comercializata de 140 g conține aproximativ 275 kcal, ceea ce inseamna aproximativ 11% din necesarul zilnic pentru o persoana adulta. Din aceasta cantitate, numai 11 g sunt proteine, ceea ce inseamna aproximativ 22% din necesarul zilnic de proteine. Inghetata magnum are 22 g de grasimi, ceea ce inseamna aproximativ 34% din necesarul zilnic de grasimi.

Un lucru bun despre inghetata Magnum este ca aceasta contine si unele vitamine si minerale. Unele varietati de inghetata Magnum contin vitaminele A si C, precum si calciu si fosfor. Aceste vitamine si minerale pot ajuta la mentinerea sanatatii si sunt benefice pentru organism.

In ciuda faptului ca inghetata Magnum are o cantitate mare de calorii, aceasta poate fi consumata cu moderatie. Consumul moderat al acestei inghetate poate fi o gustare satisfacatoare, fara a avea efecte negative asupra sanatatii. Pentru cei care tin dieta, inghetata Magnum poate fi inlocuita cu alte produse mai sanatoase, cum ar fi iaurtul cu fructe sau fructele uscate.

In concluzie, inghetata Magnum are o cantitate mare de calorii si grasimi, dar poate fi consumata cu moderatie si poate fi inlocuita cu produse mai sanatoase. Aceasta contine si cateva vitamine si minerale benefice, ceea ce face ca aceasta sa fie o optiune mai sanatoasa pentru cei care doresc sa-si satisfaca pofta de dulce.

Alte articole interesante...

Când se folosește semnul exclamării
Semnul exclamării (!) este un simbol de punctuație folosit pentru a exprima o gamă variată […]
Ce înseamnă antrepriza generală
Antrepriza generală este un concept esențial în industria construcțiilor și a dezvoltării imobiliare. Ea se […]
Ce este o casă nZEB
O casă nZEB (nearly Zero Energy Building) este o clădire proiectată și construită pentru a […]
ul Alcoolul este o substanță binecunoscută în societatea umană, care a fost descoperită cu mii […]
Ce este o Nebulă
O nebuloasă este un vast nor interstelar de praf, hidrogen, heliu și alte gaze ionizate, […]
Cantarul este un instrument folosit inca din cele mai vechi timpuri pentru a masura si […]
Desi este dificil de spus cu exactitate cine a descoperit matematica, putem afirma cu siguranta […]
Cine a inventat berea
Berea, una dintre cele mai vechi și mai apreciate băuturi alcoolice din lume, are o […]

Sinonime...

Copyright 2023 © Explicativ.ro