fbpx
Cate calorii are o inghetata magnum

Cate calorii are o inghetata magnum?

Inghetata Magnum este o specialitate de inghetata de lux realizata de Magnum Ice Cream, o divizie a Unilever. Aceasta inghetata a devenit foarte populara in ultimele decenii, grație gustului sau irezistibil si aspectului sau elegant. Insa, ce nu se stie despre inghetata Magnum este cât de multe calorii are.

Inghetata Magnum are o cantitate mare de calorii, ceea ce face ca aceasta sa fie o gustare mai putin sanatoasa. O servire standard comercializata de 140 g conține aproximativ 275 kcal, ceea ce inseamna aproximativ 11% din necesarul zilnic pentru o persoana adulta. Din aceasta cantitate, numai 11 g sunt proteine, ceea ce inseamna aproximativ 22% din necesarul zilnic de proteine. Inghetata magnum are 22 g de grasimi, ceea ce inseamna aproximativ 34% din necesarul zilnic de grasimi.

Un lucru bun despre inghetata Magnum este ca aceasta contine si unele vitamine si minerale. Unele varietati de inghetata Magnum contin vitaminele A si C, precum si calciu si fosfor. Aceste vitamine si minerale pot ajuta la mentinerea sanatatii si sunt benefice pentru organism.

In ciuda faptului ca inghetata Magnum are o cantitate mare de calorii, aceasta poate fi consumata cu moderatie. Consumul moderat al acestei inghetate poate fi o gustare satisfacatoare, fara a avea efecte negative asupra sanatatii. Pentru cei care tin dieta, inghetata Magnum poate fi inlocuita cu alte produse mai sanatoase, cum ar fi iaurtul cu fructe sau fructele uscate.

In concluzie, inghetata Magnum are o cantitate mare de calorii si grasimi, dar poate fi consumata cu moderatie si poate fi inlocuita cu produse mai sanatoase. Aceasta contine si cateva vitamine si minerale benefice, ceea ce face ca aceasta sa fie o optiune mai sanatoasa pentru cei care doresc sa-si satisfaca pofta de dulce.

Alte articole interesante...

De ce nu e bine sa stai sub nuc De ce nu e bine sa […]
Sarbatoarea ortodoxa din 29 mai 29 MAI - Sarbatoare ortodoxa Din punctul de vedere al […]
De ce nu e bine sa bei lapte De ce nu e bine sa bei […]
Cand nu e bine sa faci dragoste Cand nu e bine sa faci dragoste Facerea […]
De ce nu e bine sa tai nucul De ce nu e bine sa tai […]
De ce nu e bine sa mananci oua seara? De ce nu e bine sa […]
Ce nu e bine să faci de ziua Crucii Ce nu e bine să faci […]
De ce nu e bine să fluieri în casă De ce nu e bine să […]

Sinonime...

Copyright 2023 © Explicativ.ro