fbpx
Cate calorii are o cafea cu lapte

Cate calorii are o cafea cu lapte?

Unul dintre cele mai comune băuturi consumate în întreaga lume este cafeaua cu lapte. Este disponibilă în mai multe forme, cum ar fi cafeaua prăjită, cafea instant, espresso, cafea decofeinizată etc. Dacă vă întrebați câte calorii are o cafea cu lapte, răspunsul depinde de tipul de cafea și de cantitatea de lapte și zahăr pe care le adăugați.

O ceașcă de cafea prăjită este destul de slabă în calorii, cu aproximativ 2 calorii. Este important să știți că acest număr se schimbă dacă adăugați lapte, zahăr sau alte ingrediente. O ceașcă de cafea prăjită cu 2 lingurițe de lapte și una de zahăr are aproximativ 19 de calorii.

Dacă doriți să adăugați lapte în cafeaua instant, atunci trebuie să țineți cont că majoritatea cafelelor instant au un conținut caloric mai mare decât cafeaua prăjită. O ceașcă de cafea instant cu 2 lingurițe de lapte și una de zahăr are aproximativ 29 de calorii.

Dacă doriți să adăugați lapte în espresso, acesta poate avea un conținut caloric mai mare decât cafeaua prăjită și cafeaua instant. O ceașcă de espresso cu 2 lingurițe de lapte și una de zahăr are aproximativ 27 de calorii.

Dacă doriți să consumați cafea cu lapte, este important să știți că laptele poate avea un conținut caloric diferit. Laptele integral are un conținut caloric mai mare decât laptele degresat. O cană de lapte integrală adăugată la o ceașcă de cafea prăjită cu două lingurițe de zahăr adaugă aproximativ 50 de calorii.

În concluzie, conținutul caloric al unei căni de cafea cu lapte depinde de tipul de cafea și de cantitatea de lapte și zahăr pe care le adăugați. O ceașcă de cafea prăjită cu 2 lingurițe de lapte și una de zahăr are aproximativ 19 de calorii, o ceașcă de cafea instant cu 2 lingurițe de lapte și una de zahăr are aproximativ 29 de calorii, iar o ceașcă de espresso cu 2 lingurițe de lapte și una de zahăr are aproximativ 27 de calorii. Dacă adăugați lapte integral, conținutul caloric al unei căni de cafea va fi mai mare decât dacă adăugați lapte degresat.

Alte articole interesante...

Drojdiile sunt organisme unicelulare, folosite în mod tradițional în procesele fermentative pentru producerea alcoolului, a […]
America a fost descoperită de către exploratorul italian Cristofor Columb în anul 1492. Supranumit și […]
Cercetările din ultimele decenii în domeniul nutriției și sănătății au explorat și valorile biologice și […]
Cine a descoperit teoria lăţimilor de spectru minimal pentru funcţii? Teoria lăţimilor de spectru minimal […]
Descoperirea insulinei si penicilinei a fost un pas crucial in istoria medicinei moderne, care a […]
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii - Lucian Blaga Eu nu strivesc corola […]
Unul dintre cele mai fascinante mistere ale istoriei religiei este vindecarea codurilor biblice. Este un […]
Când se folosește semnul exclamării
Semnul exclamării (!) este un simbol de punctuație folosit pentru a exprima o gamă variată […]

Sinonime...

Copyright 2023 © Explicativ.ro