fbpx
Cate calorii are friptura de porc

Cate calorii are friptura de porc?

Friptura de porc este unul dintre cele mai populare preparate din carne de porc. Aceasta poate fi servita în multe moduri, fiind o sursă excelentă de nutrienți. Însă, mulți oameni sunt interesați de câte calorii conține friptura de porc.

Caloriile diferă în funcție de modul în care este preparată friptura de porc. De exemplu, o singura portie de friptură de porc, cu grăsimea naturală și osul înlăturat, conține aproximativ 243 de calorii. Acest lucru este valabil pentru o porție de  (113 g).

Dacă friptura de porc este pregătită într-un mod mai gras, cum ar fi sotată într-o tigaie, conținutul caloric poate crește la aproximativ 352 de calorii. Acest lucru se datorează adăugării de grăsimi și uleiuri în timpul pregătirii.

Cantitatea de calorii diferă în funcție de modul în care este servită friptura de porc. De exemplu, un sandviș cu friptură de porc, cu un sos de maioneză și alte condimente, poate adăuga încă aproximativ 250 de calorii la valoarea totală.

Friptura de porc conține o mulțime de nutrienți valoroși. De exemplu, o singura portie furnizează aproximativ 20 g de proteine, 1 g de fibre și o mulțime de vitamine și minerale, inclusiv fier, calciu și potasiu.

În general, friptura de porc poate fi o opțiune excelentă pentru cei care urmăresc să-și îmbunătățească dieta. Acest preparat poate oferi o mulțime de nutrienți și, dacă este servit într-un mod potrivit, poate fi o sursă relativ scăzută de calorii. Cu toate acestea, este important să rețineți că modul în care este preparat și servit friptura de porc poate afecta drastic caloriile pe care le conține.

Alte articole interesante...

Ce nu e bine sa faci de Buna Vestire Ce nu e bine sa faci […]
De ce nu e bine sa stai sub nuc De ce nu e bine sa […]
Sarbatoarea ortodoxa din 29 mai 29 MAI - Sarbatoare ortodoxa Din punctul de vedere al […]
De ce nu e bine sa bei lapte De ce nu e bine sa bei […]
Cand nu e bine sa faci dragoste Cand nu e bine sa faci dragoste Facerea […]
De ce nu e bine sa tai nucul De ce nu e bine sa tai […]
De ce nu e bine sa mananci oua seara? De ce nu e bine sa […]
Ce nu e bine să faci de ziua Crucii Ce nu e bine să faci […]

Sinonime...

Copyright 2023 © Explicativ.ro