fbpx
Cate calorii are carnea de vita

Cate calorii are carnea de vita?

Carnea de vita este o sursa nutritiva excelenta de proteine, minerale si vitamine esentiale. Desi a devenit cunoscuta ca fiind o sursa de proteine, multe persoane se intreaba cate calorii are carnea de vita. Raspunsul exact depinde de partea exacta din carne pe care o consumati, dar si de tipul de pregatire al carnei.

Carnea de vita contine intre 115 si 240 de calorii pe 100 de grame de produs, in functie de partea din carne pe care o consumati si de modul de pregatire. Carnea de vita nepreparata contine in general intre 120 si 200 de calorii pe 100 de grame, in timp ce carnea pregatita poate contine pana la 240 de calorii.

De exemplu, 100 de grame de pulpa de vita contine circa 200 de calorii, in timp ce 100 de grame de carne de vita la gratar contine intre 230 si 240 de calorii. In plus, carnea de vita poate contine cantitati variabile de grasimi si colesterol, in functie de partea din carne pe care o consumati.

In plus, carnea de vita contine si o cantitate considerabila de proteine. 100 de grame de carne de vita contine intre 19 si 25 de grame de proteine, ceea ce inseamna ca aceasta carne poate fi o sursa excelenta de proteine pentru persoanele care tin o dieta saraca in carbohidrati.

Acest articol a descris cate calorii are carnea de vita, in functie de partea din carne pe care o consumati si de modul de pregatire. Carnea de vita contine intre 115 si 240 de calorii pe 100 de grame de produs, in functie de partea din carne si de metoda de pregatire. Aceasta carne contine o cantitate considerabila de proteine si poate fi o sursa excelenta de nutrienti.

Alte articole interesante...

Mamasisotie.ro blog
Din pacate lumea in care traim este aproape complet digitalizată iar informația circulă cu o […]
NoaDent este o clinică stomatologică modernă situată în București, recunoscută pentru calitatea superioară a serviciilor […]
Aparatul de fotografiat este un instrument esențial în zilele noastre, care ne ajută să păstrăm […]
uzesc ÎArcul frântuzesc este un tip de arc folosit în construcții și design încă din […]
Coca-Cola este una dintre cele mai populare băuturi în întreaga lume, fiind consumată anual de […]
Antibioticele au fost unul dintre cele mai importante descoperiri medicale din istorie. Aceste medicamente au […]
Cine a fost Mihai Eminescu
Mihai Eminescu este considerat cel mai mare poet al literaturii române, fiind adesea numit "Luceafărul […]
Cine a fost Isaac Newton
Isaac Newton este una dintre cele mai proeminente figuri din istoria științei, cunoscut pentru contribuțiile […]

Sinonime...

Copyright 2023 © Explicativ.ro