fbpx

Nume romanesti de baieti care incep cu litera „S”?

 1. Ștefan
 2. Sergiu
 3. Sebastian
 4. Sorin
 5. Silviu
 6. Sandu
 7. Samuil
 8. Samson
 9. Sabin
 10. Șerban
 11. Ștefănel
 12. Serafim
 13. Simion
 14. Sabinel
 15. Silvan
 16. Stan
 17. Sorinel
 18. Stelian
 19. Simeon
 20. Severin
 21. Săndel
 22. Silvestru

Numele de baieti care incep cu litera „S” sunt foarte variate si populare in Romania. Aceste nume sunt folosite de catre parinti pentru a-si boteza copiii si reflecta in moduri diferite istoria si cultura nationala.

Unul dintre cele mai cunoscute nume romanesti de baieti care incep cu litera „S” este Sergiu. Acest nume provine din vechea limba slavona si se traduce literal ca „coroana”. De asemenea, este o derivare a cuvantului „stefan”, care se traduce in engleza drept „coroana”.

Un alt nume de baiat romanesc care incepe cu litera „S” este Stefan. Acest nume provine din slavonul vechi si se traduce literal ca „stapan”. Numele a fost folosit pentru a se referi la persoanele care aveau un statut inalt in comunitate si care erau privite cu respect. Numele Stefan este foarte comun in Romania si se gaseste in multe familii.

Un alt nume romanesc de baieti care incepe cu litera „S” este Silviu. Acest nume provine din latina veche si se traduce literal ca „padurea”, dar are si conotatii spirituale si religioase. Numele Silviu a devenit foarte popular in Romania in ultimul deceniu si este un nume foarte frumos pentru baieti.

Un alt nume de baiat romanesc care incepe cu litera „S” este Sorin. Acest nume provine din slavonul vechi si se traduce literal ca „mangaiere”. Numele a devenit foarte popular in ultimul deceniu in Romania si este un nume foarte frumos si original.

Un alt nume de baiat romanesc care incepe cu litera „S” este Sebastian. Acest nume provine din latina veche si se traduce literal ca „venerabil”. Numele Sebastian este foarte popular in Romania si este un nume foarte frumos si interesant pentru baieti.

Numele de baieti care incep cu litera „S” sunt foarte populare in Romania si reflecta in moduri diferite istoria si cultura nationala. Aceste nume sunt foarte frumoase si originale si sunt o modalitate foarte buna de a-ti boteza copiii.