Se taie ardeiul si ceapa in cuburi. Pastrati partea verde a cepei de primavara pentru decorare. Se curata si se taie morcovul in cubulete.
Se incalzeste uleiul intr-o tigaie sau wok la foc mare. Se rumenesc ardeiul, ceapa si morcovul timp de doua minute. Se adauga puiul, usturoiul, orezul si sosul de soia. Se incalzeste timp de 3 pana la 4 minute la foc mare, amestecand. Se ajusteaza condimentele.
Chiar inainte de servire, adaugati uleiul de susan si mazarea si amestecati. Se presara cu seminte de susan si coriandru.
Se curata usturoiul si salota. Se indeparteaza tulpinile si se taie marunt ardeiul iute si ardeiul rosu. Se da deoparte.
Se incalzeste uleiul intr-o tigaie la foc mediu. Se soteaza usturoiul, esalotul, ardeiul iute, piperul si ghimbirul in ea timp de 5 minute, amestecand. Se adauga fasolea rosie si orezul. Se amesteca bine. Orezul trebuie sa fie bine inmuiat in amestec si sa fie translucid.
Se toarna o treime din bulion peste orez si se aduce la fierbere, marind focul timp de 2 minute.
Reduceti focul si gatiti usor. Adaugati restul de bulion pe masura ce orezul absoarbe lichidul, pana cand orezul este fiert.
Haide-ți să explorăm lumea sparanghelului și să descoperim cum se gătește acesta. Sparanghelul este o legumă delicată, ușor de gătit și extrem de versatilă în […]