fbpx
ce inseamna cand visezi sange

Ce înseamnă când visezi sânge?

Ai visat azi-noapte sânge și ai vrea să știi ce înseamnă când visezi sânge? Sângele în vis semnifică că ar trebui să fii mai atent la ce se petrece în jurul tău. Trebuie să fii atent nu doar la prieteni și la cunoștințe ci și la starea ta de sănătate.

Sângele are un simbolism puternic. Este, înainte de toate, sinonim cu viața. Sângele curge în vene, este pompat de către inimă, o condiție care scoate la iveală puternica intimitate a sângelui cu inima. Astfel, visul în care ne apare sânge poate avea mai multe interpretări, în funcție de situația în care apare sângele în vis.

Ce înseamnă sângele menstrual în vis?

Sângele menstrual în vis indică necesitatea unei reînnnoiri în ciclul vieții. Însă, scoate în egală măsură la iveală că, înainte de orice reînnoire, este nevoie de o schimbare în viață, necesitate de a elimina din viață tot ce este negativ, tot ce nu îți convine.

Sângele menstrual în vis poate fi extrem de neplăcut însă trebuie să știi că are semnificații purificatoare. Încearcă să te gândești în primul și în primul rând la obiceiurile tale, poate a venit vremea să renunți la fumat sau la băut. Acest ciclu noul al vieții necesită o curățare deplină, o purificare.

Ce înseamnă când sângerezi în vis?

Dacă visezi că sângerezi și începi să îți pierzi forțele acest lucru înseamnă că te simți utilizat, folosit de cineva, este ca și cum acea persoană te seacă de energie. Este simbolul pierderii controlului și a puterii.

Ce înseamnă când visezi că ai sânge la gură?

Sângele la gură în vis are o semnificație pozitivă. Chiar dacă prezintă o presupusă rană, arată în egală măsură sânge proaspăt, viu, dovada că te simți viu, în putere. Cu alte cuvinte ai suficientă vigoare, forță pentru a face față tuturor provocărilor.

Energia nu îți va lipsi cu alte cuvinte. Dacă sângele de la gură în vis este al unei alte persoane, acest lucru poate indica sânge murdar, drept urmare trebuie să fii atent să nu te implici în afaceri care riscă să îți distrugă viitorul.

Ce înseamnă când visezi mult sânge?

Dacă în vis îți apare mult sânge acest lucru poate semnifica că traversezi o situație dificilă care implică mai multe persoane. O cantitate mare de sânge poate fi legată de o transfuzie sanguină, poate o persoană are nevoie de sânge și tu donezi.

Ce înseamnă când visezi sângele altuia

Dacă visezi sângele altuia, acest lucru poate semnifica că poate cineva încearcă să îți spună ceva. Dacă în vis acea persoană este un străin, acest lucru indică faptul că persoana care vrea să îți vorbească este mai aproape de tine decât crezi. Dacă în vis persoana este cunoscută, atunci semnificația este contrară, poate un străin vrea să îți zică ceva ce va avea multe semnificații pentru tine.

Dacă în vis cineva vomită sânge, dacă contul tău bancar este la limită, acest vis poate avea o semnificație pozitivă deoarece poate semnifica câștiguri financiare neașteptate.

Ce înseamnă când visezi mâinile pline de sânge?

Acest vis poate fi strâns legat de o revelație. Faptul că ești stăpân pe o anumită situație. Sau, o oportunitate ți se va prezenta, fie la muncă, fie în cuplu.

Te-ai lamurit cu Ce înseamnă când visezi sânge? Da vorba mai departe...

Alte articole interesante...

Ziua muncii
Ziua Muncii, cunoscută și sub numele de Ziua Internațională a Muncitorilor, este o sărbătoare anuală […]
Ziua națională a României
Ziua Națională a României este sărbătorită în fiecare an pe 1 decembrie. Această zi comemorează […]
Ziua pământului
Ziua Pământului este sărbătorită anual pe 22 aprilie și marchează aniversarea nașterii mișcării ecologiste moderne, […]
Ziua internațională a femeii
Ziua Internațională a Femeii, sărbătorită pe 8 martie în fiecare an, este o zi globală […]
Ziua îndrăgostiților
Ziua Îndrăgostiților, cunoscută și sub numele de Sfântul Valentin, este sărbătorită pe 14 februarie în […]
Dacă ai visat lilieci... Poate te-ai gândit întotdeauna că visul cu lilieci are o semnificație […]
Visul cu persoane decedate Visul cu persoane decedate Cand visezi persoane decedate, este normal sa […]
Vise cu serpi in apa Vise cu serpi in apa Visul cu serpi in apa […]

Sinonime...

Copyright 2022 © Explicativ.ro