fbpx
Cate calorii are o felie de sunca presata

Cate calorii are o felie de sunca presata?

O felie de sunca presata poate fi o optiune alimentara sanatoasa, dar cantitatea de calorii pe care o contine poate varia in functie de marca si tipul de sunca. Daca sunteti la dieta si incercati sa limitati aportul caloric, este important sa cunoasteti cantitatea de calorii pe care o contine o felie de sunca presata.

In general, o felie de sunca presata are aproximativ 20 de calorii. Aceasta cantitate de calorii poate varia in functie de marca si tipul de sunca. De exemplu, o felie de sunca presata de pui poate avea doar 16 calorii, in timp ce o felie de sunca presata de porc poate avea intre 20 si 24 calorii.

In ceea ce priveste valoarea nutritiva, o felie de sunca presata contine de obicei intre 2 si 3 grame de proteine, uneori putin mai mult. Unele tipuri de sunca presata pot contine, de asemenea, un nivel usor crescut de grasimi (aproximativ 2 grame). Exista, de asemenea, optiuni de sunca presata care au mai putin de 1 gram de grasimi si chiar variante fara grasimi.

O felie de sunca presata contine, de obicei, intre 50 si 70 de miligrame de sare. Acest lucru poate fi o problema pentru persoanele care au un regim alimentar cu restrictii de sare. In acest caz, ar trebui sa se opteze pentru variantele de sunca presata cu un continut scazut de sare.

In concluzie, o felie de sunca presata contine, de obicei, intre 16 si 24 de calorii, in functie de tipul de sunca presata ales. Acestea contin, de asemenea, intre 2 si 3 grame de proteine, intre 0 si 2 grame de grasimi si intre 50 si 70 miligrame de sare. Persoanele care tin dieta trebuie sa fie atente in privinta cantitatii de calorii si sare pe care o aduc in alimentatie prin consumul de sunca presata.

Alte articole interesante...

De ce nu e bine sa stai sub nuc De ce nu e bine sa […]
Sarbatoarea ortodoxa din 29 mai 29 MAI - Sarbatoare ortodoxa Din punctul de vedere al […]
De ce nu e bine sa bei lapte De ce nu e bine sa bei […]
Cand nu e bine sa faci dragoste Cand nu e bine sa faci dragoste Facerea […]
De ce nu e bine sa tai nucul De ce nu e bine sa tai […]
De ce nu e bine sa mananci oua seara? De ce nu e bine sa […]
Ce nu e bine să faci de ziua Crucii Ce nu e bine să faci […]
De ce nu e bine să fluieri în casă De ce nu e bine să […]

Sinonime...

Copyright 2023 © Explicativ.ro