fbpx
Cate calorii are inghetata

Cate calorii are inghetata?

Inghetata este unul dintre deserturile preferate ale tuturor, dar daca va intrebati cat de multe calorii contine, raspunsul nu este atat de simplu. Intrucat exista numeroase soiuri de inghetata, cantitatea de calorii poate varia foarte mult. Inghetata poate avea de la o cantitate foarte mica de calorii, pana la cantitati mari.

In primul rand, trebuie sa luam in considerare ce fel de inghetata este. Inghetata comerciala, cum ar fi cea din comertul cu amanuntul, are tendinta sa aiba un continut ridicat de calorii. Aceasta este de obicei facuta dintr-un amestec de lapte si faina de cacao, adaugandu-se si zahar. Un borcan de inghetata comerciala poate avea pana la 500 de calorii si 32 de grame de grasime. Cu toate acestea, exista o varietate de inghetata comerciala care provine din produse lactate care sunt mai reduse in grasimi, cum ar fi inghetata cu lapte de soia, si care pot avea mai putine calorii.

Inghetata facuta in casa poate avea o cantitate mare de calorii. Inghetata facuta din lapte si crema de smantana are, de obicei, o cantitate mare de grasimi si calorii. Inghetata facuta doar cu lapte si zahar poate avea un continut mare de calorii. Cu toate acestea, folosirea unor ingrediente mai sanatoase, cum ar fi fructele congelate, poate reduce numarul de calorii.

In cele din urma, nu uitati ca, desi inghetata poate avea un numar mare de calorii, aceasta poate fi consumata cu moderatie si poate fi o parte importanta a unei diete sanatoase. Exista multe inghetata cu un continut scazut de calorii, asa ca asigurati-va ca alegeti variantele cu un continut mai scazut de grasime si calorii. Incercati sa adaugati fructe proaspete sau alte ingrediente sanatoase pentru a va bucura de un desert delicios si sanatos.

Alte articole interesante...

Cine a descoperit teoria lăţimilor de spectru minimal pentru funcţii? Teoria lăţimilor de spectru minimal […]
Descoperirea insulinei si penicilinei a fost un pas crucial in istoria medicinei moderne, care a […]
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii - Lucian Blaga Eu nu strivesc corola […]
Unul dintre cele mai fascinante mistere ale istoriei religiei este vindecarea codurilor biblice. Este un […]
Când se folosește semnul exclamării
Semnul exclamării (!) este un simbol de punctuație folosit pentru a exprima o gamă variată […]
Ce înseamnă antrepriza generală
Antrepriza generală este un concept esențial în industria construcțiilor și a dezvoltării imobiliare. Ea se […]
Ce este o casă nZEB
O casă nZEB (nearly Zero Energy Building) este o clădire proiectată și construită pentru a […]
ul Alcoolul este o substanță binecunoscută în societatea umană, care a fost descoperită cu mii […]

Sinonime...

Copyright 2023 © Explicativ.ro