fbpx
Cate calorii are inghetata de la mcdonalds

Cate calorii are inghetata de la mcdonalds?

Inghetata de la McDonalds poate fi o gustare delicioasa si racoritoare, dar poate fi o sursa plina de calorii si grasimi. De fapt, o portie medie de inghetata de la McDonalds poate avea mai multe calorii decat un hamburger sau un pachet de cartofi prajiti.

Astfel, este important sa stiti exact cat de multe calorii contin produsele alimentare comandate la McDonalds. O portie medie de inghetata de la McDonalds are aproximativ 350 de calorii. Acest numar variaza in functie de tipul de inghetata. Inghetata de vanilie, de exemplu, are mai putine calorii decat inghetata de ciocolata sau de capsuni. Inghetata de ciocolata are cele mai multe calorii si are un numar de calorii aproximativ de 360.

In plus, portia medie de inghetata de la McDonalds contine aproximativ 16 grame de grasimi, ceea ce inseamna ca aproape jumatate din caloriile inghetatei provin din grasimi. Inghetata de vanilie are mai putine grasimi decat inghetata de ciocolata, cu doar aproximativ 14 grame de grasimi.

In concluzie, inghetata de la McDonalds poate fi o gustare delicioasa si racoritoare, dar consumatorii trebuie sa fie constienti de numarul de calorii si grasimi pe care le consuma. O portie medie de inghetata are aproximativ 350 de calorii si 16 grame de grasimi, ceea ce inseamna ca aceasta poate sa fie o gustare relativ nesanatoasa. Inainte de a comanda inghetata, ar fi bine sa verificati numarul de calorii si grasimi pentru a asigura ca nu consumati prea multe calorii.

Alte articole interesante...

De ce nu e bine sa stai sub nuc De ce nu e bine sa […]
Sarbatoarea ortodoxa din 29 mai 29 MAI - Sarbatoare ortodoxa Din punctul de vedere al […]
De ce nu e bine sa bei lapte De ce nu e bine sa bei […]
Cand nu e bine sa faci dragoste Cand nu e bine sa faci dragoste Facerea […]
De ce nu e bine sa tai nucul De ce nu e bine sa tai […]
De ce nu e bine sa mananci oua seara? De ce nu e bine sa […]
Ce nu e bine să faci de ziua Crucii Ce nu e bine să faci […]
De ce nu e bine să fluieri în casă De ce nu e bine să […]

Sinonime...

Copyright 2023 © Explicativ.ro