fbpx
Cate calorii are cola zero

Cate calorii are cola zero?

Cola Zero este o varianta dietetica a bauturii clasice Coca-Cola, care este lipsita de calorii. Aceasta variatie a bauturii populare a fost introdusa prima data in anul 2005 si s-a bucurat de o popularitate mare, in special in randul persoanelor care tin dieta.

Cola Zero este destul de simpla in ceea ce priveste compozitia sa. Bautura contine aproximativ 5 mg de sodiu, 40 mg de fosfati, 0 grame de zahar si 0 grame de grasimi saturate. Acesta este motivul pentru care nu contine calorii. Pe langa acestea, bautura contine un amestec de arome artificiale si indulcitori artificiali, cum ar fi acidul aspartic si acelorul de sodiu.

Cola Zero nu este singura bautura Diet Coke care nu contine calorii. Alte bauturi fara calorii, cum ar fi Sprite Zero, Dr. Pepper Zero si Fanta Zero, sunt disponibile in magazine. Acestea sunt bauturi care sunt destinate persoanelor care tin dieta si care incearca sa reduca numarul de calorii pe care le iau in fiecare zi.

In ceea ce priveste numarul de calorii pe care le contine, Cola Zero nu contine absolut nicio calorie. In schimb, aceasta bautura contine aproximativ 5 mg de sodiu si 40 mg de fosfati. Aceste doua ingrediente nu sunt adesea considerate calorii, dar pot contribui la numarul total de calorii consumate intr-o zi.

In concluzie, Cola Zero nu contine calorii, dar poate contribui la numarul total de calorii pe care o persoana le consuma intr-o zi. Acest lucru poate fi un avantaj pentru cei care tin dieta, dar pot fi un inconvenient pentru cei care cauta sa ia mai multe calorii. Persoanele care tind sa consume cantitati mari de Cola Zero ar trebui sa ia in considerare si alte optiuni de bauturi fara calorii, cum ar fi Sprite Zero, Dr. Pepper Zero si Fanta Zero.

Alte articole interesante...

Ce nu e bine sa faci de Buna Vestire Ce nu e bine sa faci […]
De ce nu e bine sa stai sub nuc De ce nu e bine sa […]
Sarbatoarea ortodoxa din 29 mai 29 MAI - Sarbatoare ortodoxa Din punctul de vedere al […]
De ce nu e bine sa bei lapte De ce nu e bine sa bei […]
Cand nu e bine sa faci dragoste Cand nu e bine sa faci dragoste Facerea […]
De ce nu e bine sa tai nucul De ce nu e bine sa tai […]
De ce nu e bine sa mananci oua seara? De ce nu e bine sa […]
Ce nu e bine să faci de ziua Crucii Ce nu e bine să faci […]

Sinonime...

Copyright 2023 © Explicativ.ro