fbpx
Cate calorii are cola zero

Cate calorii are cola zero?

Cola Zero este o varianta dietetica a bauturii clasice Coca-Cola, care este lipsita de calorii. Aceasta variatie a bauturii populare a fost introdusa prima data in anul 2005 si s-a bucurat de o popularitate mare, in special in randul persoanelor care tin dieta.

Cola Zero este destul de simpla in ceea ce priveste compozitia sa. Bautura contine aproximativ 5 mg de sodiu, 40 mg de fosfati, 0 grame de zahar si 0 grame de grasimi saturate. Acesta este motivul pentru care nu contine calorii. Pe langa acestea, bautura contine un amestec de arome artificiale si indulcitori artificiali, cum ar fi acidul aspartic si acelorul de sodiu.

Cola Zero nu este singura bautura Diet Coke care nu contine calorii. Alte bauturi fara calorii, cum ar fi Sprite Zero, Dr. Pepper Zero si Fanta Zero, sunt disponibile in magazine. Acestea sunt bauturi care sunt destinate persoanelor care tin dieta si care incearca sa reduca numarul de calorii pe care le iau in fiecare zi.

In ceea ce priveste numarul de calorii pe care le contine, Cola Zero nu contine absolut nicio calorie. In schimb, aceasta bautura contine aproximativ 5 mg de sodiu si 40 mg de fosfati. Aceste doua ingrediente nu sunt adesea considerate calorii, dar pot contribui la numarul total de calorii consumate intr-o zi.

In concluzie, Cola Zero nu contine calorii, dar poate contribui la numarul total de calorii pe care o persoana le consuma intr-o zi. Acest lucru poate fi un avantaj pentru cei care tin dieta, dar pot fi un inconvenient pentru cei care cauta sa ia mai multe calorii. Persoanele care tind sa consume cantitati mari de Cola Zero ar trebui sa ia in considerare si alte optiuni de bauturi fara calorii, cum ar fi Sprite Zero, Dr. Pepper Zero si Fanta Zero.

Alte articole interesante...

Când se folosește semnul exclamării
Semnul exclamării (!) este un simbol de punctuație folosit pentru a exprima o gamă variată […]
Ce înseamnă antrepriza generală
Antrepriza generală este un concept esențial în industria construcțiilor și a dezvoltării imobiliare. Ea se […]
Ce este o casă nZEB
O casă nZEB (nearly Zero Energy Building) este o clădire proiectată și construită pentru a […]
ul Alcoolul este o substanță binecunoscută în societatea umană, care a fost descoperită cu mii […]
Ce este o Nebulă
O nebuloasă este un vast nor interstelar de praf, hidrogen, heliu și alte gaze ionizate, […]
Cantarul este un instrument folosit inca din cele mai vechi timpuri pentru a masura si […]
Desi este dificil de spus cu exactitate cine a descoperit matematica, putem afirma cu siguranta […]
Cine a inventat berea
Berea, una dintre cele mai vechi și mai apreciate băuturi alcoolice din lume, are o […]

Sinonime...

Copyright 2023 © Explicativ.ro