fbpx
Cate calorii are 100g de macrou

Cate calorii are 100g de macrou?

Macrouul este unul dintre cele mai populare alimente de pe piata si unul dintre cele mai nutritive. Acesta este plin de nutrienti esentiali si poate fi una dintre cele mai delicioase si sanatoase optiuni alimentare. Cu toate acestea, cum se compara din punct de vedere al continutului caloric?

100g de macrou contine aproximativ 116 calorii. Acest lucru inseamna ca este mai putin caloric decat alte tipuri de peste, cum ar fi somonul, care are aproape 160 de calorii pe portie. Acest lucru face ca macrouul sa fie o optiune mai sanatoasa pentru cei care doresc sa-si limiteze aportul caloric.

Macrouul contine, o cantitate semnificativa de proteine, aproximativ 23g pe portie. Acest lucru face ca macrouul sa fie o optiune excelenta pentru cei care doresc sa-si creasca aportul de proteine. Macrouul este, plin de acizi grasi omega-3, care au fost asociate cu numeroase beneficii pentru sanatate, cum ar fi reducerea inflamatiilor si prevenirea bolilor cardiovasculare.

In ceea ce priveste continutul de grasimi, 100g de macrou contine doar 0,9g de grasimi, ceea ce inseamna ca este o optiune sanatoasa si bogata in nutrienti pentru cei care doresc sa-si limiteze aportul de grasimi. Macrouul contine numeroase vitamine si minerale esentiale, cum ar fi seleniu, potasiu si fier.

Macrouul este, deci, o optiune alimentara nutritiva si sanatoasa. Avand in vedere ca 100g de macrou contine 116 calorii, acesta poate fi o optiune excelenta pentru cei care doresc sa-si limiteze aportul caloric si sa se bucure de beneficiile nutritive ale acestui aliment.

Alte articole interesante...

Ce nu e bine sa faci de Buna Vestire Ce nu e bine sa faci […]
De ce nu e bine sa stai sub nuc De ce nu e bine sa […]
Sarbatoarea ortodoxa din 29 mai 29 MAI - Sarbatoare ortodoxa Din punctul de vedere al […]
De ce nu e bine sa bei lapte De ce nu e bine sa bei […]
Cand nu e bine sa faci dragoste Cand nu e bine sa faci dragoste Facerea […]
De ce nu e bine sa tai nucul De ce nu e bine sa tai […]
De ce nu e bine sa mananci oua seara? De ce nu e bine sa […]
Ce nu e bine să faci de ziua Crucii Ce nu e bine să faci […]

Sinonime...

Copyright 2023 © Explicativ.ro