fbpx

Nume romanesti de baieti care incep cu litera „Z”

  1. Zsolt
  2. Zoltan
  3. Zoran
  4. Zenon
  5. Zefir
  6. Zenoviu
  7. Zinoviu
  8. Zsombor
  9. Zidu
  10. Zlatan

Numele romanesti de baieti care incep cu litera „Z” sunt extrem de rare, dar sunt si foarte frumoase. Acestea sunt alese de parinti pentru a le oferi copiilor lor o identitate unica si speciala. Numele de baieti care incep cu litera „Z” sunt adesea asociate cu personalitati puternice, independente si misterioase.

Zaharia este unul dintre cele mai populare nume romanesti de baieti care incep cu litera „Z”. Numele Zaharia provine din cuvantul ebraic „zachar”, care inseamna „Memorie”. Numele poate fi folosit ca nume intreg sau poate fi folosit ca prenume. Este un nume foarte vechi, care remarca importanta memoriei si a vietii spirituale.

Zamfir este un nume romanesc de baieti care incep cu litera „Z”. Numele provine din vechiul slav „zamfir”, care inseamna „soim”. Numele poate fi folosit ca nume intreg sau poate fi folosit ca prenume. Este un nume foarte frumos care este asociat cu frumusetea si libertatea.

Zoltan este un alt nume romanesc de baieti care incep cu litera „Z”. Acest nume provine din limba maghiara si inseamna „De aur”. Numele poate fi folosit ca nume intreg sau poate fi folosit ca prenume. Este un nume foarte puternic si poate fi asociat cu binecuvantarile si prosperitatea.

Zsolt este un nume romanesc de baieti care incep cu litera „Z”. Numele provine din maghiara si inseamna „Victorie”. Numele poate fi folosit ca nume intreg sau poate fi folosit ca prenume. Este un nume foarte puternic si poate fi asociat cu curajul si rezistenta.

Zoran este un nume romanesc de baieti care incep cu litera „Z”. Numele provine din limba slava si inseamna „Apus”. Numele poate fi folosit ca nume intreg sau poate fi folosit ca prenume. Este un nume foarte frumos si poate fi asociat cu adevarul si cunoasterea.

Zaharie este un nume romanesc de baieti care incep cu litera „Z”. Numele provine din limba ebraica si inseamna „Dulce”. Numele poate fi folosit ca nume intreg sau poate fi folosit ca prenume. Este un nume foarte frumos si poate fi asociat cu dragostea si emotia.

Zaharia, Zamfir, Zoltan, Zsolt, Zoran si Zaharie sunt nume romanesti de baieti care incep cu litera „Z”. Aceste nume sunt adesea asociate cu personalitati puternice, independente si misterioase. Fiecare nume poate fi folosit ca nume intreg sau poate fi folosit ca prenume. Aceste nume sunt foarte frumoase, si parintii le aleg pentru a le oferi copiilor lor o identitate unica si speciala.