fbpx
Nume romanesti de baieti care incep cu litera „Z”

Nume romanesti de baieti care incep cu litera „Z”

  1. Zsolt
  2. Zoltan
  3. Zoran
  4. Zenon
  5. Zefir
  6. Zenoviu
  7. Zinoviu
  8. Zsombor
  9. Zidu
  10. Zlatan

Numele romanesti de baieti care incep cu litera „Z” sunt extrem de rare, dar sunt si foarte frumoase. Acestea sunt alese de parinti pentru a le oferi copiilor lor o identitate unica si speciala. Numele de baieti care incep cu litera „Z” sunt adesea asociate cu personalitati puternice, independente si misterioase.

Zaharia este unul dintre cele mai populare nume romanesti de baieti care incep cu litera „Z”. Numele Zaharia provine din cuvantul ebraic „zachar”, care inseamna „Memorie”. Numele poate fi folosit ca nume intreg sau poate fi folosit ca prenume. Este un nume foarte vechi, care remarca importanta memoriei si a vietii spirituale.

Zamfir este un nume romanesc de baieti care incep cu litera „Z”. Numele provine din vechiul slav „zamfir”, care inseamna „soim”. Numele poate fi folosit ca nume intreg sau poate fi folosit ca prenume. Este un nume foarte frumos care este asociat cu frumusetea si libertatea.

Zoltan este un alt nume romanesc de baieti care incep cu litera „Z”. Acest nume provine din limba maghiara si inseamna „De aur”. Numele poate fi folosit ca nume intreg sau poate fi folosit ca prenume. Este un nume foarte puternic si poate fi asociat cu binecuvantarile si prosperitatea.

Zsolt este un nume romanesc de baieti care incep cu litera „Z”. Numele provine din maghiara si inseamna „Victorie”. Numele poate fi folosit ca nume intreg sau poate fi folosit ca prenume. Este un nume foarte puternic si poate fi asociat cu curajul si rezistenta.

Zoran este un nume romanesc de baieti care incep cu litera „Z”. Numele provine din limba slava si inseamna „Apus”. Numele poate fi folosit ca nume intreg sau poate fi folosit ca prenume. Este un nume foarte frumos si poate fi asociat cu adevarul si cunoasterea.

Zaharie este un nume romanesc de baieti care incep cu litera „Z”. Numele provine din limba ebraica si inseamna „Dulce”. Numele poate fi folosit ca nume intreg sau poate fi folosit ca prenume. Este un nume foarte frumos si poate fi asociat cu dragostea si emotia.

Zaharia, Zamfir, Zoltan, Zsolt, Zoran si Zaharie sunt nume romanesti de baieti care incep cu litera „Z”. Aceste nume sunt adesea asociate cu personalitati puternice, independente si misterioase. Fiecare nume poate fi folosit ca nume intreg sau poate fi folosit ca prenume. Aceste nume sunt foarte frumoase, si parintii le aleg pentru a le oferi copiilor lor o identitate unica si speciala.

Alte articole interesante...

Cercetarea şi dezvoltarea vaccinului antipoliomielitic este considerată una dintre cele mai importante realizări ale medicinei […]
Tutunul este o plantă cultivată pentru frunzele sale bogate în nicotină, care se consumă fie […]
Cartofii prajiti, una dintre cele mai populare si iubite gustari, reprezinta o inventie care a […]
Care sunt cele mai bune pastile pentru amețeli
Amețelile sunt o problemă comună care poate afecta pe oricine, indiferent de vârstă. Ele pot […]
Grupurile sanguine sunt una dintre cele mai importante descoperiri din domeniul medicinei, avand un impact […]
În lumea medicală, vaccinurile sunt considerate unele dintre cele mai importante descoperiri, având un impact […]
Pe teritoriul României, în anul 1595, pe timpul domniei lui Mihai Viteazul, a avut loc […]
Cine este pe bancnota de 100 lei
Bancnota de 100 lei românești nu este doar un simplu mijloc de tranzacție financiară, ci […]

Sinonime...

Copyright 2023 © Explicativ.ro