fbpx
Descoperă magia păturicilor Milestone pentru bebeluși transformă momentele unice în amintiri de neuitat

Descoperă magia păturicilor Milestone pentru bebeluși: transformă momentele unice în amintiri de neuitat

Fiecare zi alături de bebelușul tău este o aventură și cu siguranță îți dorești să imortalizezi cât mai multe momente prețioase petrecute alături de el, ca să-ți amintești toate detaliile peste ani.

Acesta este motivul pentru care a fost creată păturica Milestone, o păturică specială, concepută pentru a înregistra evoluția micuțului tău în primul său an de viață. Pe lângă rolul firesc de a oferi căldură și confort, te ajută astfel să capturezi amintiri și evenimente importante într-un mod inedit.

Păturica Milestone are două fețe – o parte din microfibră (poliester) și cea de-a doua confecționată din pluș Minky.

Pe fața din microfibră, fiecare păturică conține detaliile necesare pentru a reține vârsta bebelușului în momentul fotografierii. În partea de sus regăsești numerele de la 1 la 12, iar în partea inferioară poți selecta ziua, săptămâna sau luna.

Ai la dispoziție o inimioară, pe care o poți poziționa în dreptul cifrei corespunzătoare vârstei, și un dreptunghi pentru a marca ziua, săptămâna sau luna, de la 1 la 12. În acest fel, setezi cadrul potrivit pentru fotografiere și poți crea cel mai interesant album foto.

Aceste detalii permit reținerea vârstei bebelușului într-un mod simplu și personalizat astfel încât, după ani, să poți asocia cu ușurință întâmplările și momentul exact din primele 12 luni în fiecare fotografie.

Iată de ce să ai o păturică Milestone pentru bebelușul tău:

  • Fața din pluș Minky este catifelată, moale și nu se scămoșează, fiind un material recomandat pentru pielea delicată și sensibilă. Plușul Minky întrunește cele mai exigente cerințe de siguranță, fiind certificat conform STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Acest standard garantează că fiecare element, de la material până la accesorii și ața folosită la realizarea produsului, a fost riguros testat în raport cu aproximativ 350 de substanțe chimice toxice.
  • Menține căldura și este ideală pentru zilele răcoroase datorită texturii pufoase și moi. De asemenea, este o păturică recomandată pentru plimbările în aer liber pe care le faci cu cel mic pentru că îl protejează bine de frig atunci când petrece mai mult timp în cărucior.
  • O poți întreține relativ ușor: se spală în mașina de spălat la 30 oC și se usucă destul de repede, iar datorită materialului rezistent arată la fel de bine chiar și după multe spălări. Păturica va putea fi folosită timp îndelungat, ceea ce o face să fie o investiție bună pe termen lung.
  • Poți alege dintr-o gamă variată de imprimeuri și culori calde, potrivite pentru camera copilului, astfel încât să creezi un obiect în ton cu preferințele tale și stilul dorit. Mai mult, poți personaliza păturica Milestone prin brodarea numelui copilului sau a unui mesaj ales de tine, care va face acest obiect chiar mai special.
  • Cauți un cadou pentru un nou-născut? Ce poate fi mai potrivit decât o păturică cu dublu rol - de învelit în zilele răcoroase și de capturat cele mai importante evenimente din primul an de viață ale bebelușului, pentru a vedea schimbările pe parcursul unui an?

Cu ajutorul păturicilor Milestone personalizate, vei avea un mod aparte de a te bucura de fiecare etapă a creșterii bebelușului tău în timp ce îi oferi confort, căldură și sentimentul de siguranță de care are nevoie. Setează cadrul, fotografiază și adună cele mai dragi amintiri – prima zi acasă, primele zâmbete, primii dințișori sau primii pași.

Alte articole interesante...

Cum se fac copiii
Reproducerea umană este un proces biologic complex care permite perpetuarea speciei. Implică o serie de […]
Crearea decorului ideal pentru un botez Elemente și inspirații
Botezul este un moment semnificativ și emoționant, marcând primul pas spiritual al unui copil și […]
Care sunt cele mai comune alergii la copii și cum le putem contracara
Alergiile la copii sunt o problemă de sănătate publică în creștere, afectând semnificativ calitatea vieții […]
Alege inspirat magazinul de unde poți cumpăra îmbrăcămintea perfectă pentru copilul tău
Un magazin în care găsești articole vestimentare și accesorii pentru copii poate fi considerat un […]
Cum sa schimbati scutecul unui bebelus
Schimbarea scutecului unui bebelus este un proces simplu, dar minunat care poate contribui la crearea […]
Cum sa dati o petrecere de botez de vis
Idei de petrecere a botezului Botezul este un mod sacru de a primi un nou-nascut […]
Cum sa desenezi o fata
In special copiii mici adora desenele, iar parintii trebuie sa invete intotdeauna cum sa le […]
Cum sa faci un slime
Poate parea destul de dificil sa faci un slime, insa in realitate acest lucru este […]

Sinonime...

Copyright 2023 © Explicativ.ro