Cum se gateste in tigaia dry cooker

Cum se gateste in tigaia dry cooker

Ideea stratului ceramic este de a elimina dezavantajele recipientului clasic. Pentru a face acest lucru, trebuie creat un strat protector cu proprietati mecanice, termice si antiaderente foarte specifice. Spre deosebire de alte tigai, are o calitate aparte: are un centru inalt, cu orificiu. Prin acest orificiu, aerul cald intra in interior si gateste mancarea. Mancarea nu arde si nu se lipeste de tigaie. In plus, tigaia pastreaza proprietatile alimentelor datorita sistemului unic de distributie a caldurii. Carnea ramane suculenta datorita capacului etans. Nu ai nevoie de ulei pentru a prepara legumele! Aceasta tigaie poate fi folosita si la cuptor pentru prajituri, placinte sau toppinguri pentru prajituri. La atingerea unui buton, scoti manerul, iar tigaia se transforma intr-o tava foarte practica, super usor de curatat.

Tigaia Dry Cooker cu un nou design exclusiv cu strat ceramic este facuta special pentru un stil de viata sanatos ca al tau. Stratul de ceramica este chiar rezistent la tot ce inseamna daune, ca de exemplu: zgarieturi, coroziuni si stricaciunile pe care le pot provoca temperaturile inalte. Tigaia nu lasa mancarea sa se arda sau chiar sa se lipeasca datorita suprafetei netede si invelisului dens. Desigur, datorita acestor avantaje tigaia Dry Cooker este chiar extrem de usor de curatat, uneori este nevoie de doar un servetel uscat de bucatarie. Atunci cand vrei sa pregatesti mancarea ta extrem de gustoasa in aceasta tigaie este important sa nu uiti de un strop sau chiar doi de ulei pentru a unge tigaia. Acest lucru este un avantaj suficient de mare pentru cei care sunt la dieta sau pur si simplu isi doresc un stil de viata mult mai sanatos, cu mai putine grasimi si o mancare neuleioasa. Designul sau unic permite aerului sa circule in mod egal in tigaie.

Alte articole interesante...

Cum se face romul
Romul este una dintre cele mai vechi și apreciate băuturi spirtoase din lume, cu o […]
Cum se gătește Sparanghelul
Haide-ți să explorăm lumea sparanghelului și să descoperim cum se gătește acesta. Sparanghelul este o legumă delicată, ușor de gătit și extrem de versatilă în […]
5 retete rapide pentru cina de seara
1. Omletă cu legume și brânză Ingrediente: 4 ouă 1 ardei gras tăiat cubulețe 1 […]
Cum se măsoară caloriile
Caloriile unui aliment, fruct sau băutură reprezintă o măsură a energiei pe care acesta o […]
Cum se fac, castraveții murați la soare
Castraveții murați la soare sunt o delicatesă tradițională, populară în multe regiuni. Procesul de murare […]
Cum se face frăgezirea cărnii de găină de țară
Frăgezirea cărnii de găină de țară este un proces important, deoarece aceasta tinde să fie […]
Cum se face maioneza
Maioneza este un sos cremos și bogat, care adaugă o savoare distinctă multor preparate culinare. […]
Cum se fac găluștele
Găluștele sunt un preparat tradițional și versatil, prezent în multe bucătării ale lumii. În România, […]
Copyright 2022 © Explicativ.ro