Cum se face un fresh de portocale?

Un fresh de portocale este o bautura delicioasa si usor de facut. Acesta contine suc proaspat de portocale, gheata si un strop de suc de lamaie sau lime, ceea ce il face si mai savuros. Iata cum poti sa prepari tu singur acest fresh de portocale:

Ai portocale?

Ai portocale

In primul rand, vei avea nevoie de 2-3 portocale de dimensiuni medii. Spala-le bine cu apa si apoi taie-le in sferturi. Foloseste un storcator de fructe pentru a stoarce sucul din portocale. Daca nu ai un storcator de fructe, poti sa folosesti si mainile pentru a stoarce sucul din portocale, nu este la fel de usor dar macar reusesti sa ajungi la acelasi rezultat. Dupa ce ai obtinut sucul, pune-l intr-un pahar mare. Adauga gheata si un strop de suc de lamaie sau lime. Amesteca bine si savureaza-ti freshul de portocale.

Bucura-te de acest fresh de portocale

Acest fresh de portocale este o bautura delicioasa si usor de facut. Este perfect pentru a te racori pe o zi calda si pentru a-ti oferi o doza de vitamina C si energie. In plus, daca iti place sa adaugi ceva mai special la acest fresh de portocale, poti sa adaugi si un pic de miere, un strop de sirop de artar sau chiar cateva felii de ananas sau piersici. Bucura-te de aceasta bautura racoritoare si savuroasa!

 

Alte articole interesante...

Cum se face romul
Romul este una dintre cele mai vechi și apreciate băuturi spirtoase din lume, cu o […]
Cum se gătește Sparanghelul
Haide-ți să explorăm lumea sparanghelului și să descoperim cum se gătește acesta. Sparanghelul este o legumă delicată, ușor de gătit și extrem de versatilă în […]
5 retete rapide pentru cina de seara
1. Omletă cu legume și brânză Ingrediente: 4 ouă 1 ardei gras tăiat cubulețe 1 […]
Cum se măsoară caloriile
Caloriile unui aliment, fruct sau băutură reprezintă o măsură a energiei pe care acesta o […]
Cum se fac, castraveții murați la soare
Castraveții murați la soare sunt o delicatesă tradițională, populară în multe regiuni. Procesul de murare […]
Cum se face frăgezirea cărnii de găină de țară
Frăgezirea cărnii de găină de țară este un proces important, deoarece aceasta tinde să fie […]
Cum se face maioneza
Maioneza este un sos cremos și bogat, care adaugă o savoare distinctă multor preparate culinare. […]
Cum se fac găluștele
Găluștele sunt un preparat tradițional și versatil, prezent în multe bucătării ale lumii. În România, […]
Copyright 2022 © Explicativ.ro