fbpx
Cum sa vizionezi youtube fara reclame

Cum sa vizionezi youtube fara reclame

Youtube este al doilea cel mai utilizat motor de căutare din lume, după Google. Are o bază lunară de utilizatori de peste 2 miliarde, astfel încât este folosit de aproximativ 55% dintre comercianți pentru a-și face publicitate pentru produsul sau serviciul său. Numărul de reclame crește de la o zi la alta pe Youtube, dar, din fericire, există câteva modalități de a scăpa de aceste reclame enervante.

Conform politicii recente a Youtube, acesta va afișa reclame pe fiecare videoclip, indiferent dacă canalul este monetizat sau nu. Așadar, a devenit și mai dificil să urmărești videoclipuri Youtube fără reclame.

Cum să vizionați videoclipuri Youtube fără reclame

Deși este dificil să contracarezi AI-ul Youtube, poți folosi câteva trucuri pentru a ocoli sistemul de publicitate. Prin utilizarea următoarelor metode veți putea viziona videoclipuri Youtube fără reclame.

Abonament Youtube Premium

Abonamentul Youtube Premium este cel mai bun mod de a scăpa de reclamele youtube. Serviciul oferă acces fără reclame la conținutul din întregul serviciu, precum și acces la YouTube Originals premium, Youtube Music, etc.

Cu un abonament premium, puteți viziona videoclipuri Youtube fără reclame. În plus, vă va permite să redați videoclipuri în fundal și chiar și atunci când ecranul este blocat.

În Statele Unite, planul Personal pentru YouTube Premium (fostul YouTube Red) costă 11,99 de dolari pe lună, după o lună de probă gratuită. Puteți economisi mai mult dacă alegeți un plan de familie care costă 17,99 dolari pe lună.

Dacă sunteți student care poate furniza o verificare (necesară în fiecare an), planul Student YouTube Premium costă în schimb 6,99 dolari pe lună.

Primul plan al Youtube Premium începe de la ₹79 pe lună ca plan pentru studenți în India. Al doilea plan este pentru un utilizator individual care costă ₹139 pe lună. Dacă nu vă puteți permite aceste planuri, atunci puteți opta pentru următoarele metode.

Modificarea URL-ului

Potrivit unui raport Reddit, puteți ocoli reclamele printr-o simplă personalizare a URL-ului domeniului Youtube. Acest truc va elimina nu numai reclamele pre-rolled, ci și reclamele mid-roll și post-rolled. Acesta este un bug al Youtube care nu a fost încă rezolvat.

Pentru a reda videoclipurile Youtube fără reclame, trebuie să adăugați un punct suplimentar (.) după ".com" în URL-ul oricărui videoclip Youtube, adică "youtube.com./xyz".

Această metodă funcționează din cauza numelui de gazdă nedefinit din serverul Youtube. Youtube folosește un alt server pentru a afișa reclame pe videoclipuri structurate fără nicio durată. Dar, ori de câte ori un utilizator modifică URL-ul domeniului, acesta este redirecționat către videoclipul care nu conține reclame.

Deși acest bug poate fi rezolvat de Youtube, se pare că nu l-au recunoscut încă. Așa că puteți folosi acest truc până când îl vor rezolva.

Utilizarea Adblockers

O altă modalitate ușoară de a opri acele reclame enervante este utilizarea blocantelor de reclame. Puteți utiliza un software de blocare a reclamelor care va bloca reclamele care apar pe orice videoclip YouTube.

Dacă folosiți un telefon Android, puteți descărca un ad blocker din Play Store. Din păcate, utilizatorii de iOS nu pot găsi aplicații de blocare a reclamelor în App Store, așa că încercați alte metode pentru a bloca reclamele de pe YouTube.

Există o mulțime de blocatoare de reclame de la terți disponibile în Play Store care pretind că blochează reclamele de pe YouTube, dar, în schimb, acestea preiau accesul nedorit la telefon și fură datele utilizatorului. Vă recomandăm să optați pentru aplicațiile sau programele populare și foarte descărcate, precum AdGuard, deoarece tind să fie de încredere.

Utilizarea extensiilor de browser

Puteți utiliza extensia Web Tools pentru a bloca reclamele de pe Youtube în browserul dvs. de desktop. Extensiile de browser oferă funcții suplimentare paginilor web în funcție de proprietățile acestora.

"Enhancer for YouTube" este unul dintre cele mai bune instrumente care vă permite să blocați reclamele pe videoclipurile Youtube. Funcția sa suplimentară vă oferă un control suplimentar asupra videoclipurilor Youtube și îmbunătățește experiența utilizatorului. Acesta oferă comenzi rapide de la mouse și de la tastatură pentru a schimba dimensiunea ecranului, calitatea redării, viteza etc.

Este disponibil pentru multe browsere populare, cum ar fi Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Opera etc.

Playere web externe

Puteți viziona videoclipuri Youtube fără reclame folosind alte site-uri web în locul Youtube. Unele site-uri web elimină reclamele din videoclipurile Youtube și vă oferă videoclipuri fără reclame.

Iată cum se face acest lucru:

  • Trebuie doar să copiați adresa URL a videoclipului de pe Youtube.
  • Mergeți la pagina web ViewPure.
  • Acum lipiți URL-ul și faceți clic pe Purify.
  • Acest lucru va elimina toate tipurile de reclame și vă va servi un videoclip fără reclame.

Youtube Vanced

Puteți utiliza Youtube Vanced în locul aplicației Youtube originale. Youtube Vanced este o versiune mod a aplicației Youtube care deblochează gratuit funcțiile premium. Veți primi și Youtube Music Premium, precum și Youtube Premium. Utilizând MicroG, utilizatorii se pot, de asemenea, conecta la contul lor Google pentru a obține videoclipuri personalizate și pentru a se abona la canale.

Pentru a descărca Youtube Vanced:

  1. Mergeți la pagina Youtube Vanced.
  2. Descărcați și instalați Vanced Manager.
  3. Deschideți Vanced Manager și selectați tipul de dispozitiv. (Dacă ați înrădăcinat telefonul, apăsați pe Grant Permission, iar dacă nu, apăsați pe Non-rooted)
  4. Acum, descărcați MicroG și Youtube Vanced. (De asemenea, dacă doriți, puteți descărca și Youtube Music Vanced)
  5. După ce ați instalat, deschideți doar Youtube Vanced.
  6. Acum veți putea viziona gratuit videoclipuri Youtube fără reclame. De asemenea, puteți reda videoclipurile în fundal și în modul Picture-in-Picture (PIP).

Concluzie

Puteți viziona videoclipuri Youtube fără reclame urmând metodele de mai sus. Vă rugăm să rețineți că reclamele de pe YouTube sunt o modalitate de câștig pentru creatori, așa că încercați întotdeauna să luați în considerare vizionarea videoclipurilor cu reclame, cu excepția cazului în care blocarea este necesară pentru dvs.

Alte articole interesante...

Într-o lume digitală în continuă schimbare, securitatea conturilor online este esențială. Schimbarea parolei pe Facebook […]
Cum se mută un site wordpress pe un hosting nou
Migrarea unui site WordPress pe un hosting nou poate fi un proces complex, dar cu […]
Cum se face o analiză de cuvinte cheie pentru seo
Analiza de cuvinte cheie este esențială pentru succesul SEO, deoarece vă ajută să identificați cuvintele […]
Ce este și cum se face o campanie seo
SEO (Search Engine Optimization) se referă la procesul de optimizare a unui site web pentru […]
Cum se rezolva canibalizare in SEO
Canibalizarea SEO este o problema care apare atunci cand mai multe pagini de pe acelasi […]
Cum sa faceti o noua partitie in windows
Daca doriti sa creeati o noua partitie pe hard disk-ul dvs. din Windows, atunci sunteti […]
Cum se împachetează corect un colet pentru a rezista la manipulare și transport
Este esențial să utilizați ambalaje de înaltă calitate pentru a vă asigura că bunurile pe […]
Cum se optimizeaza on-page un site web dpdv SEO
Procesul de optimizare on-page a unui site web este unul complex, care tine de foarte […]

Sinonime...

Copyright 2022 © Explicativ.ro