Multe persoane isi doresc un par lung si des fapt pentru care acestea apeleaza la diferite metode pentru a obtine look-ul potrivit. Totusi, nu toate metodele se dovedesc a fi potrivite, iar acest lucru depinde intotdeauna de organism, insa unele dintre acestea s-au dovedit de-a lungul timpului a fi extrem de eficiente. In cazul in care si tu doresti sa obtii un par lung si des, intr-un mod natural, iata ce trebuie sa faci pentru a avea o coafura ideala.

Foloseste produse de calitate

Intotdeauna este esential sa utilizezi produse de calitate, atat cand vine vorba de de igienizarea si intretinerea parului, cat si atunci cand trebuie sa te coafezi. Intotdeauna produsele trebuie sa contina ingrediente sigure pentru tine si sa nu aiba anumite ingrediente nocive precum cantitati foarte mari de parfum, alcool sau chiar parabeni. De cele mai multe ori acestea pot avea un impact negativ asupra scalpului si implicit asupra ritmului in care parul tau creste.

Asadar, daca si tu iti pui intrebarea “cum sa iti creasca parul mai repede”?, tot ceea ce trebuie sa faci este sa iei in calcul faptul ca produsele de calitate premium vor face intotdeauna diferenta, iar de la o luna la alta vei putea observa cu usurinta faptul ca parul tau creste.

Utilizeaza uleiuri

De altfel, in anumite cazuri parul se rupe de la jumatate, lucru care poate ingreuna considerabil procesul de crestere si regenerare. Pentru a evita toate aceste lucruri, trebuie sa iei in calcul si intretinerea parului, folosind produse de calitate, precum uleiurile. Acestea vor hidrata in profunzime firul de par, iar cu timpul acesta va deveni mai dur, fapt pentru care nu va mai exista riscul sa se rupa usor.

Printre cele mai utilizate uleiuri se numara cel de argan si cel de migdale, datorita proprietatilor unice pe care le prezinta. Acestea pot fi aplicate direct pe parul ud, dar si pe parul uscat, pentru un plus de hidratare. Mai mult, produsele sunt ideale pentru a fi utilizate si cu instrumentele de coafat, precum ondulatorul sau placa.

Nu uita de vitamine

Pentru o crestere rapida si sanatoasa a parului, intotdeauna trebuie sa iei in calcul si administrarea vitaminelor, in asa masura incat sa poti fii sigur de faptul ca vei putea obtine rezultatele mult dorite. In farmacii exista vitamine special concepute pentru hranirea parului. Astfel ca, nu ezita sa le iei, deoarece acestea se dovedesc a fi un ajutor extrem de important pentru tine.

Vizite regulate la salon

Tunsul joaca un rol important in ceea ce priveste cresterea parului. Prin tunderea varfurilor deteriorate, vei putea fi sigura de faptul ca parul tau este sanatos, puternic si va putea creste lung, fara a exista riscul de a se rupe. Asadar, in momentul in care elimini complet varfurile deteriorate, parul va creste mult mai repede, iar tu te vei putea bucura de o coafura care arata impecabil. De altfel, aspectul parului natural si sanatos este unul destul de placut, care iese usor in evidenta. Nu ezita sa elimini complet partile deteriorate.