fbpx
Cum să alegi o narghilea de calitate

Cum să alegi o narghilea de calitate pentru o sesiune de shisha profundă?

Dacă ai nevoie de câteva momente de relaxare, alege o narghilea. Cu siguranță ți-ai auzit prietenii că folosesc o narghilea atunci când se întâlnesc și poate ai devenit curios să te bucuri de acest ritual al fumatului. Pentru acest lucru, asigură-te că alegi o narghilea potrivită, ținând cont de câteva aspecte care să te facă să alegi modelul perfect, astfel încât să te bucuri de o experiență profundă de fumat.

Alege o narghilea tradițională sau modernă

Există disponibile pe piață două modele de narghilea. Desigur, fiecare model dispune la rândul său de o mulțime de stiluri, fiecare cu anumite caracteristici. Dar trebuie să știi că ai de ales între narghileaua tradițională și cea modernă.

Narghileaua tradițională își păstrează designul provenit din Egipt, Turcia sau Siria. Este fabricată din materiale durabile, de obicei din alamă și sticlă, fiind perfectă pentru persoanele care sunt în curs de inițiere în arta shisha. Designul său oferă o senzație unică, autentică, iar sesiunea fumatului te va duce cu gândul la vremurile de demult.

Narghileaua modernă dispune de un design mai futuristic, modern, adaptat vremurilor. Este fabricată din oțel inoxidabil, aluminiu și sticlă, materiale de înaltă calitate. Avantajul unei narghilele moderne îl reprezintă metoda de construcție, prin înșurubare, fapt ce îți oferă posibilitatea să o deșurubezi și să o transporți cu ușurință atunci când pleci în călătorii. Furtunul este confecționat din silicon lavabil, pentru a facilita curățarea.

Fii atent la materiale

Vei regăsi pe piață o mulțime de modele de narghilele. Este important să fii atent la materialul din care acestea sunt fabricate, fiindcă materialul contribuie atât la durabilitatea narghilelei, cât și la performanțele sale. Caută să achiziționezi narghilele de calitate din sticlă, alamă, oțel inoxidabil sau aluminiu. Creuzetul trebuie să fie confecționat fie din lut, ceramică, fie din sticlă groasă, pentru a nu afecta calitatea aromei folosite.

Ține cont de dimensiunile narghilelei

Pentru a te bucura de o performanță ridicată și un fum fin, neted și bogat, specialiștii recomandă o narghilea cu o înălțime cuprinsă între 40 și 80 cm. O narghilea de dimensiuni mai mici poate fi perfectă atunci când vrei să porți narghileaua după tine în vacanțe, concedii sau chiar în aer liber.

Însă dacă preferi să o folosești doar în interiorul locuinței, te poți orienta către o narghilea cu o înălțime mai mare, pentru a o putea folosi indiferent că stai pe podea, pe canapea sau într-un fotoliu.

Achiziționează o narghilea cu unul sau mai multe furtunuri

Pentru început, poți alege o narghilea cu un singur furtun. Asta în cazul în care dorești să te bucuri pe cont propriu de plăcerea fumatului. Însă, dacă îți petreci mult timp alături de prieteni, alege o narghilea cu mai multe furtunuri, fie două, trei sau patru, pentru o sesiune de fumat în grup.

Atunci când ai decis să începi tainele fumatului unei narghilele, asigură-te că vei achiziționa o narghilea de calitate. Printre magazinele ce îți oferă produse realizate cu o atenție deosebită asupra detaliilor, vei regăsi și Egyptian Luxury Hookah. Alege ceva mai simplu pentru început, nu foarte complicat, caută și aromele preferate odată cu achiziționarea narghilelei și profită de tainele acestui ritual, ce îți va oferi clipe de relaxare profunde.

Alte articole interesante...

Cum să faci cumparaturi online sigure
Cu creșterea comerțului online și cu accesul ușor la o varietate de produse și servicii […]
Crearea decorului ideal pentru un botez Elemente și inspirații
Botezul este un moment semnificativ și emoționant, marcând primul pas spiritual al unui copil și […]
Experții de la agregatorul de locuri de muncă Jooble îți oferă 10 sfaturi utile pentru […]
Cum se prepară cafeaua excelentă
Cafeaua, o băutură universală îndrăgită, variază enorm în funcție de soi, metodă de preparare și […]
Crearea unui design unic în casa ta cu ajutorul mobilei la comandă
Într-o lume în care individualitatea și expresia personală sunt tot mai valorizate, amenajarea locuinței nu […]
Cum să îți creezi un cont nou de email
În lumea digitală de astăzi, a avea un cont de email este esențial. Fie că […]
Cum se face un buchet de trandafiri
Buchetele de trandafiri sunt simboluri universale ale frumuseții, eleganței și iubirii. Fie că dorești să […]
Care sunt cele mai comune alergii la copii și cum le putem contracara
Alergiile la copii sunt o problemă de sănătate publică în creștere, afectând semnificativ calitatea vieții […]

Sinonime...

Copyright 2022 © Explicativ.ro