fbpx
Ce inseamna rainbow kiss

Ce inseamna rainbow kiss

In prezent, unul dintre cei mai populari termeni este chiar rainbow kiss, deci cu siguranta ai gasit un astfel de termen in mediul online, in special in articolele dedicate pentru tineri. In cazul in care te intrebi ce inseamna un astfel de termen, este bine de stiut ca in acest articol iti vom prezenta toate informatiile de care ai nevoie, precum si sfatul medicilor, in asa masura incat tu sa fii in siguranta si totodata sa iti mentii sanatatea. Mai mult de atat, este imporant de stiut si faptul ca inainte de a practica rainbow kiss, este bine sa te informezi atat cu privire la practica, dar si cu privire la partenerul sau partenera ta.

Semnificatie

Rainbow kiss este un termen care provine din engleza, iar in traducere inseamna si sarut de curcubeu. Totusi, aceasta sintagma face referire la o anumita practica in timpul actului intim. Pentru un rainbow kiss reusit este important sa se ia in calcul si faptul ca actul sexual trebuie sa aiba loc in timpul ciclului menstrual.

Asadar, rainbow kiss face referire la pozitia 69, cand ambii parteneri isi ofera sex oral unul altuia. Practic, tot actul sexual are loc intr-o astfel de pozitie, pana in momentul cand se atinge climaxul. In acest mod, partenerii vor face schimb, fizic, de fluide. Acest act este considerat a fi rainbow kiss, datorita faptului ca la final, ambii parteneri vor avea pe corp culorile fluidelor pe care le elimina. De altfel, denumirea de “kiss” vine de la faptul ca se practica sexul oral.

De cele mai multe ori, un astfel de act sexual este practicat mai ales de tineri, dar si de persoanele care au un astfel de fetish, indiferent de varsta. Deseori tinerii incearca un astfel de act din pura curiozitate, fapt pentru care intotdeauna este recomandat ca acestia sa se informeze corect.

Parerea medicilor

Rainbow kiss este un fenomen care a luat amploare mai ales in randul tinerilor, insa medicii nu sunt de acord cu privire la o astfel de practica, iar de cele mai multe ori acestia o considera a fi chiar extrem de riscanta. In cazul in care se doreste practicarea rainbow kiss, este intotdeauna recomandat ca acesta sa fie facut impreuna cu partenera/ partenerul, despre care stii istoricul medical. Altfel, exista posibilitatea de infectare si raspandire cu BTS (boli cu transmitere sexuala). In acest mod, se poate asigura faptul ca anumite afectiuni de sanatate nu vor mai aparea.

Totdata, este important de stiut si faptul ca este recomandat ca actul intim sa fie practicat in zilele fara ciclu menstrual. Aceasta recomandare tine strict de normele de igiena, in asa masura incat ambii parteneri sa fie confortabili. In cazul in care se doreste practicarea rainbow kiss cu partenerul, este important sa se urmeze un set de analize medicale pentru a se sti cu siguranta starea de sanatate a prietenului sau a prietenei tale. In acest mod, vei putea fi sigur de faptul ca intotdeauna vei putea practica actul intim in completa siguranta.

Alte articole interesante...

Ce înseamnă Socheres
"Socheres" este un termen din limba romani, limba vorbită de populația romă (sau romani). În […]
Ziua muncii
Ziua Muncii, cunoscută și sub numele de Ziua Internațională a Muncitorilor, este o sărbătoare anuală […]
Ziua națională a României
Ziua Națională a României este sărbătorită în fiecare an pe 1 decembrie. Această zi comemorează […]
Ziua pământului
Ziua Pământului este sărbătorită anual pe 22 aprilie și marchează aniversarea nașterii mișcării ecologiste moderne, […]
Ziua internațională a femeii
Ziua Internațională a Femeii, sărbătorită pe 8 martie în fiecare an, este o zi globală […]
Ziua îndrăgostiților
Ziua Îndrăgostiților, cunoscută și sub numele de Sfântul Valentin, este sărbătorită pe 14 februarie în […]
Dacă ai visat lilieci... Poate te-ai gândit întotdeauna că visul cu lilieci are o semnificație […]
Limba Galbena: Cauze si TratamenteIn medicina, culoarea limbii poate oferi indicii importante despre starea de […]

Sinonime...

Copyright 2022 © Explicativ.ro