fbpx
Cum sa saruti

Cum sa saruti

Doar cu un simplu sarut vei putea fi de neuitat. Totusi, pentru ca intreaga experienta sa fie una placuta si chiar sa iti faci sufletul pereche sa se indragosteasca de tine, trebuie sa tii cont de anumite aspecte, in asa masura incat sarutul sa nu se transforme in ceva neplacut. Mai mult de atat, trebuie sa tii cont si de context, precum si de modul in care corpul tau se misca in momentul in care saruti pe cineva. In acest mod, intreaga experienta va fi una extrem de placuta. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa:

Ai grija la respiratie

In momentul in care te saruti cu cineva, este important sa ai grija la respiratie. De cele mai multe ori, atunci cand saruti pe cineva, ai tendinta de a iti tine respiratia. Asadar, este important sa iei pauze sau chiar sa incerci sa respiri in momentul in care saruti. In acest mod vei putea evita o situatie neplacuta in care vei ameti sau chiar te vei inrosi din cauza lipsei de oxigen din sange. Mai mult de atat, vei putea evita cu succes si senzatia neplacuta de sufocare.

De altfel, este important sa ai grija si la igiena ta orala, in asa mod incat persoana draga sa nu fie deranjata de o respiratie urat mirositoare. Astfel, intreaga experienta va fi una extrem de placuta pentru ambele persoane.

Ai grija sa nu sufoci persoana cu care te saruti

In momentul in care doresti sa oferi un French Kiss, trebuie sa ai grija sa nu sufoci persoana pe care o saruti. Asadar, ai grija sa nu introduci prea mult limba, din cauza faptului ca poate crea o senzatie de disconfort. Pentru ca sarutul sa fie unul pasional, incearca sa urmezi miscarile persoanei pe care o saruti. In acest mod, vei putea fi sigur ca amandoi va simtiti bine.

Ai grija sa nu ranesti

Daca doresti sa musti muzele sau chiar limba persoanei pe care o saruti, ai grija ca aceste zone pot fi ranite foarte usor, provocand durere sau chiar sangerari. Pentru a putea evita un astfel de accident, tot ceea ce trebuie sa faci este sa musti usor. Chiar daca este o muscatura usoara, in realitate persoana pe care o saruti va simti placere, fapt pentru care un sarut va fi placut pentru amandoi.

Totusi, evita sa musti, in special daca porti aparat dentar, din cauza faptului ca poti rani destul de tare buzele.

Ai grija sa nu bruschezi persoana pe care o saruti

In cazul in care este pentru prima data cand saruti, este important sa nu bruschezi persoana de langa tine si nici sa nu devii mult prea dur in momentul in care saruti. Intr-adevar saruturile pasionale te ajuta sa ii demonstrezi persoanei dragi cat de mult o iubesti, insa pentru inceput este bine sa saruti usor, dar pasional si sa urmezi ritmul persoanei pe care o saruti. In acest mod, cu siguranta intreaga experienta va fi pe placul persoanei dragi. Ulterior, poti deveni mai agresiv, doar daca ti se permite acest lucru.

Alte articole interesante...

Cum să nu te îndrăgostești
Navigând Prin Emoții: Strategii pentru a Evita Îndrăgostirea Nedorită Îndrăgostirea poate fi una dintre cele […]
Cum se calculează media cu teza la școală
Calcularea mediei cu teza este un proces esențial în evaluarea performanțelor academice ale elevilor. Acest […]
Regula de 3 simpla
Regula de Trei Simplă: Fundamentul Calculului Proporțional Regula de trei simplă este o metodă aritmetică […]
Astăzi, hai să explorăm împreună câteva dintre aceste diferențe regionale amuzante și interesante în vocabularul […]
Cum să ai grijă de amprenta ta ecologică
A avea grijă de amprenta ta ecologică este un demers esențial în lupta împotriva schimbărilor […]
Viața de cuplu, cum să faci să fie totul o armonie
Viața de cuplu poate fi comparată adesea cu o simfonie, unde armonia este esențială pentru […]
Cum se calculează un număr ridicat la o putere negativă
Matematica este plină de concepte intrigante, iar unul dintre acestea este calculul puterilor negative. Ridicarea […]
Cum se află diagonala hexagonului regulat
Hexagonul regulat, o formă geometrică cu șase laturi egale și șase unghiuri egale, este o […]

Sinonime...

Copyright 2022 © Explicativ.ro