fbpx

Cate calorii are un corn 7 days?

Fiecare fel de alimente, cum ar fi cornul 7 days, are o cantitate unica de calorii. Acest lucru este important, deoarece caloriile joaca un rol important in ajutarea oamenilor sa obtina o dieta echilibrata. Cu toate acestea, calculul exact al caloriilor pe care le contin alimentele poate fi uneori dificil.

In cazul cornului 7 days, acesta contine aproximativ 170 de calorii per portie. Portia se refera la un singur corn, care poate fi usor de distins, deoarece majoritatea cutiilor de corn 7 days au marcata cantitatea unei portii pe cutie. Acestea sunt in general destul de mici, chiar si in raport cu alte produse alimentare, si ar trebui sa fie suficient de mici pentru a se incadra in dietele cu numar scazut de calorii.

Acestea fiind spuse, trebuie sa se ia in considerare si alte factori atunci cand vine vorba de cantitatea totala de calorii pe care o persoana o poate consuma in cadrul unei mese. Pentru exemplu, o persoana care vrea sa consume o portie de corn 7 days ar trebui sa ia in considerare si alte alimente pe care le poate servi impreuna cu ea. In multe cazuri, adaugarea de unt sau de alte produse alimentare poate aduce la masa un numar mare de calorii suplimentare care trebuie luate in considerare.

De asemenea, persoanele care sunt preocupate de calorii ar trebui sa ia in considerare si cantitatea de sodiu si alte substante nutritive continute de corn 7 days. De exemplu, un singur cornet contine aproximativ 300 de miligrame de sodiu, care este considerabil mai mare decat cantitatea recomandata pentru o dieta sanatoasa.

In concluzie, corn 7 days are aproximativ 170 de calorii per portie. Cu toate acestea, persoanele care sunt preocupate de cantitatea de calorii pe care le consuma ar trebui sa ia in considerare si cantitatea de sodiu si alte substante nutritive pe care le contine acest aliment. Acest lucru se poate face prin verificarea etichetelor produselor si prin luarea in considerare a altor alimente pe care le servesc impreuna cu acesta.