fbpx
Cate calorii are un ananas

Cate calorii are un ananas?

Un ananas este una dintre cele mai populare fructe din lume, apreciat pentru gustul sau dulce si acid si aroma sa intense. Ananasul ofera o multime de beneficii nutritionale, inclusiv o cantitate mare de calorii. Daca va intrebati cat de multe calorii are un ananas, atunci sunteti pe calea cea buna.

In general, o bucata mica de ananas, care masoara aproximativ 5,5 cm in diametru, contine aproximativ 50 de calorii. Acest lucru inseamna ca, in functie de marimea fructului, puteti estima cantitatea de calorii pe care o veti consuma. De exemplu, o bucata de ananas de 10 cm in diametru contine aproximativ 94 de calorii.

In plus fata de calorii, ananasul contine vitamine si minerale esentiale. O bucata de ananas de dimensiunea unei bucati de paine contine, de exemplu, aproximativ 2,6 miligrame de vitamina C, care este esentiala pentru a mentine sistemul imunitar sanatos. O bucata de ananas de aceeasi marime contine aproximativ 0,1 miligrame de vitamina B-6, care ajuta la producerea de energie.

In concluzie, ananasul este un fruct excelent pentru a va bucura de un gust delicios si, in acelasi timp, pentru a va bucura de beneficiile nutritionale. O bucata mica de ananas, de aproximativ 5,5 cm in diametru, contine aproximativ 50 de calorii, in timp ce o bucata de 10 cm contine aproximativ 94 de calorii. In plus, ananasul contine vitamine si minerale esentiale, cum ar fi vitamina C si B-6.

Alte articole interesante...

Drojdiile sunt organisme unicelulare, folosite în mod tradițional în procesele fermentative pentru producerea alcoolului, a […]
America a fost descoperită de către exploratorul italian Cristofor Columb în anul 1492. Supranumit și […]
Cercetările din ultimele decenii în domeniul nutriției și sănătății au explorat și valorile biologice și […]
Cine a descoperit teoria lăţimilor de spectru minimal pentru funcţii? Teoria lăţimilor de spectru minimal […]
Descoperirea insulinei si penicilinei a fost un pas crucial in istoria medicinei moderne, care a […]
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii - Lucian Blaga Eu nu strivesc corola […]
Unul dintre cele mai fascinante mistere ale istoriei religiei este vindecarea codurilor biblice. Este un […]
Când se folosește semnul exclamării
Semnul exclamării (!) este un simbol de punctuație folosit pentru a exprima o gamă variată […]

Sinonime...

Copyright 2023 © Explicativ.ro