fbpx
Cate calorii are popcornul

Cate calorii are popcornul?

Popcornul este una dintre cele mai populare gustări, însă mulți oameni nu sunt conștienți de faptul că aceasta poate avea un număr destul de mare de calorii. Această gustare poate fi savurată fără prea multe griji, atâta timp cât o mâncați cu moderație.

Conținutul caloric al popcornului variază în funcție de modul în care este preparat. Popcornul simplu, fără adaos de condimente sau ulei, are, de obicei, în jur de 30 de calorii pe porție. Acest lucru se poate schimba în funcție de cât de mult ulei sau unt este folosit în pregătirea acestuia. Popcornul prăjit în ulei sau unt poate avea în jur de 150 de calorii pe porție, ceea ce înseamnă că o porție medie de popcorn poate ajunge la aproximativ 120 de calorii.

Este important de menționat că popcornul poate fi condimentat cu diverse condimente și sare. Acestea pot aduce numărul de calorii la aproximativ 200 de calorii pe porție.

Popcornul poate fi preparat prin metode diferite, cum ar fi coacerea în cuptor sau fără grăsime. Aceste metode de preparare pot reduce numărul de calorii pe porție la aproximativ 25 de calorii.

În concluzie, popcornul poate fi gustat fără prea multe griji, atâta timp cât este consumat cu moderație și se ține cont de modul de preparare. Modul de preparare poate face o mare diferență în ceea ce privește conținutul caloric al acestei gustări, așa că este important să se țină cont de acest lucru înainte de a o servi.

Alte articole interesante...

Ce nu e bine sa faci de Buna Vestire Ce nu e bine sa faci […]
De ce nu e bine sa stai sub nuc De ce nu e bine sa […]
Sarbatoarea ortodoxa din 29 mai 29 MAI - Sarbatoare ortodoxa Din punctul de vedere al […]
De ce nu e bine sa bei lapte De ce nu e bine sa bei […]
Cand nu e bine sa faci dragoste Cand nu e bine sa faci dragoste Facerea […]
De ce nu e bine sa tai nucul De ce nu e bine sa tai […]
De ce nu e bine sa mananci oua seara? De ce nu e bine sa […]
Ce nu e bine să faci de ziua Crucii Ce nu e bine să faci […]

Sinonime...

Copyright 2023 © Explicativ.ro