fbpx
display-spart

4 dintre cele mai comune cauze pentru care display-urile se sparg

Un display spart a devenit un subiect atat de comun, incat cei mai multi specialisti spun doar ca trebuie sa cumperi un display nou si nu se mai obosesc sa discute despre cauzele acestor evenimente. Iti prezentam cele mai comune motive pentru care un display se poate sparge, astfel incat sa fii atent atunci cand folosesti telefonul pentru a evita un astfel de accident.

Nu tine telefonul in buzunarul de la spate

Un numar mare de persoane isi tin telefonul in buzunarul de la spate. Facem asta atat de natural incat de la un anumit moment in colo pur si simplu uitam ca telefonul se afla in buzunar. Riscul de a te aseza astfel pe telefon este mare si in functie de suprafata, dar si de modul in care interactionezi cu aceasta, display-ul se poate sparge prin presare. Aceasta este una dintre cele mai comune metode de a strica un display de telefon fara sa iti dai seama, iar frustrarea rezultata atinge cote alarmante ulterior.

Nu pune telefonul pe marginea meselor

Telefonul are tendinta sa fie lasat mereu la marginea meselor de unde poate foarte usor sa alunece. Ai tendinta sa iti lasi telefonul pe marginea blatului de la bucatarie sau pe marginea biroului atunci cand lucrezi? Intelegem perfect motivele pe care le ai, pentru ca iti este usor si te-ai invatat asa, insa riscul ca cineva sa loveasca telefonul iar acesta sa cada este foarte mare. Un alt aspect la fel de important in acest sens este ca atunci cand suprafetele sunt alunecoase, daca nu folosesti si o husa care sa asigure aderenta, telefonul este in pericol.

Nu lua telefonul cu tine la baie

Un alt exemplu de accidente comune cu telefoane este mersul cu telefonul in baie si utilizarea lui aici. Cele mai multe bai sunt pline de suprafete dure care au tot potentialul de a strica orice telefon. In cazul in care vrei sa iti conservi cat mai mult timp dispozitivul, tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca acesta ramane in afara baii. Nu pune telefonul pe bazinul de la toaleta, pentru ca acesta poate cadea in interior, caz in care nu doar display-ul va avea de suferit. De asemenea, evita sa pui telefonul pe marginea cazii sau pe marginea chiuvetei pentru ca atunci cand va cadea de acolo, contactul cu suprafata dura din faianta sau gresie poate determina spargerea display-ului.

Nu tine telefonul aproape de alte obiecte dure

Un alt motiv pentru care display-urile ajung sa se sparga, este faptul ca telefonul este depozitat alaturi de alte obiecte dure. Ai tendinta de a pune telefonul in acelasi buzunar cu cheile? Sau in rucsac alaturi de numeroase alte obiecte? Gandeste-te ca telefonul tau poate avea de suferit la contactul cu aceste obiecte iar atunci cand ecranul se loveste de ele, se poate zgaria in cel mai fericit caz, dar se poate si sparge, ceea ce va determina necesitatea de a schimba complet display-ul.

Alte articole interesante...

Cum este corect batăte sau bată-te
Forma corectă este "bată-te". Bată-te este forma verbului "a bate" conjugat la persoana a doua […]
Cum este corect brocart sau brocard
Forma corectă este "brocart". Brocart este un substantiv care se referă la un tip de […]
Cum este corect sufragiu sau sufraj
Forma corectă este "sufraj". Sufraj este un substantiv care se referă la dreptul de a […]
Cum este corect deasemenea sau de asemenea
Forma corectă este "de asemenea". De asemenea este o sintagmă adverbială folosită pentru a introduce […]
Forma corectă este "imanent". Imanent este un adjectiv care se referă la ceva care este […]
Cum este corect concupiscență sau concupescență
Forma corectă este "concupiscență". Concupiscență este un substantiv care se referă la dorința sau pofta […]
Cum este corect loial sau loaial
Forma corectă este "loial". Loial este un adjectiv care se referă la calitatea sau caracteristica […]
Cum este corect dizenterie sau dezinterie
Forma corectă este "dizenterie". Dizenterie este o boală intestinală acută care afectează intestinul gros și […]

Sinonime...

Copyright 2021 © Explicativ.ro