fbpx
rucsac antifurt

Cum recunoști rucsacul antifurt ideal nevoilor tale

Rucsacul antifurt este o reală investiție dacă respecți câteva criterii de selecție. Înainte de a lua o decizie, ia în calcul următoarele elemente, dacă dorești să te bucuri de noua achiziție cât mai multă vreme.

  • Protecție RFID

Acest element este esențial dacă porți asupra ta carduri de credit. Protectoarele RFID îți păstrează cardul la loc sigur și țin la distanța riscul accesului din partea persoanelor neautorizate.

  • Buzunare interioare

Într-un rucsac antifurt pot să încapă o varietate de obiecte – de la piese de îmbrăcăminte, încălțăminte și până la gadget-uri. Dacă obișnuiești să așezi o mulțime de lucruri în rucsac, compartimentarea interioară te ajută la buna organizare și depozitare a acestora. Gândește-te care sunt principalele bunuri pe care le transporți cel mai des atunci când pleci la drum. Acest aspect este important, dat fiind că, fiecare model de rucsac antifurt este prevăzut cu o compartimentare specială.

Verifică selecția de rucsacuri antifurt pe https://www.urbanpak.ro/rucsacuri-antifurt și găsește modelul perfect stilului tău de viață!

De asemenea, nu trebuie neglijată nici dimensiunea buzunarelor. Acestea sunt utile în special dacă sunt destinate instrumentelor de scris sau pentru sticla de apă.

  • Sistemul de închidere

Fermoarele protectoare sunt bariera de protecție a bunurilor din interiorul genții. Așadar, nu uita să verifici dacă sunt echipate cu sistem de blocare. De asemenea, utile sunt și fermoarele slab vizibile, care descurajează tentativele de furt.

  • Calitățile materialului

Un rucsac antifurt care merită și ultimul bănuț este cel fabricat din material cu acoperire PVC pentru rezistență la șocuri, obiecte ascuțite care pot străpunge rucsacul și care oferă protecție împotriva umezelii.

  • Susținere confortabilă

Confortul este prioritar atunci când călătorim sau ne deplasăm ore la rând cu rucsacul în spate. Dacă ești genul care lucrează remote și ai nevoie de mai multe dispozitive acolo unde mergi, rucsacul antifurt îți conferă condițiile optime de transport. Baretele și curelele trebuie să împartă greutatea rucsacului uniform, să fie ajustabile, ușor de fixat, dar să nu se frece de piele. Rucsacul antifurt de care ai nevoie fac transportul să devină ușor, chiar și cu cele mai grele obiecte în interior.

  • Protecție din spumă

După cum am specificat deja, dacă ești angajatul care lucrează remote, de exemplu și porți cu tine tableta și laptopul, atunci asigură-te că ajung cu bine la destinație. În timp ce te deplasezi la destinație se pot întâmpla multe incidente care să deterioreze aparatele. Verifică protecția din spumă de la interiorul rucsacurilor, menită să protejeze gadgeturile împotriva zgârieturilor și a șocurilor.

  • Port USB

Cât timp ești în mișcare, dispozitivele se pot descărca. Nu cred că îți dorești să rămâi cu telefonul descărcat atunci când ești nevoit să transferi bani sau să prezinți bilete, legitimația de transport, acte importante, hărți sau date de contact. Un port de încărcare USB îți menține aparatele la încărcat oricât și oricând ai nevoie.

Așa arată imaginea rucsacului antifurt care merită atenția, încrederea și investiția ta. În timpul ‘’liber’’ când nu transporți laptopul, poți folosi rucsacul antifurt drept geantă casual datorită mânerului din partea superioară.

Alte articole interesante...

Lista de Seriale Turcesti
În ultimii ani, audiența internațională a serialelor turcești a crescut într-un ritm rapid, atât în […]
3 idei inedite care te pot inspira dacă organizezi ziua copilului tău în aer liber
De ziua sa, un copil își dorește cât mai mulți invitați, în special partenerii săi […]
Când apelezi la serviciile unei firme de curierat
Serviciile unei firme de curierat au devenit aproape indispensabile în contextul unei societăţi care se […]
Unde a aparut prima pizzerie
Lucru curios, de necrezut chiar pentru mulți oameni, istoria pizza este un străveche, care își […]
Ce fel de incaltari produce brand-ul Annely
Annely este o firma care produce incaltari de inalta calitate. Acestea sunt fabricate din piele […]
Cât de importantă este încălțămintea de protecție
În numeroase sectoare profesionale, încălțămintea de protecție este obligatorie pentru bunăstarea și siguranța angajaților și […]
5 articole vestimentare de bază de care aveți nevoie în această primăvară
Pe măsură ce așezăm în spatele dulapului hainele de iarnă și începem să ne punem […]
Trăim într-o perioadă în care toată lumea a realizat că este foarte important sa acordăm […]

Sinonime...

Copyright 2022 © Explicativ.ro