fbpx

Mai ales atunci cand vine vorba despre cazul baietilor care sunt extrem de timizi, vorbitul cu fetele poate fi o adevarata provocare pentru acestia. Asadar, este important de stiut ca naturaletea, mai ales atunci cand vine vorba de conversatii, nu ar trebui sa lipseasca, iar baietii ar trebui sa faca intotdeauna primul pas. Totusi, pentru a castiga inima unei fete cu ajutorul conversatiei, intotdeauna trebuie sa se apeleze la anumite strategii in asa masura incat sa poti obtine relatia pe care ti-o doresti cu aceasta. Astfel ca in momentul in care incerci sa vorbesti cu o fata, iata ce trebuie sa faci:

  1. Intotdeauna glumele sunt cele mai potrivite

Nu uita ca poti sa furi inima oricarei fete cu ajutorul glumelor potrivite, asadar nu uita sa le folosesti. Totusi, conversatia trebuie sa aiba o anumita tenta de umor, insa aceasta nu trebuie dusa la extrem. Nimanui nu ii place sa discute cu un clovn. Asadar, pentru a te face remarcat nu uita sa folosesti glumele potrivite la momentul potrivit si totodata sa fii serios atunci cand este nevoie. Mai mult de atat, nu uita de faptul ca in anumite situatii este nevoie inclusiv de empatie pentru a arata ca esti alaturi.

In cazul in care doresti sa folosesti umorul ca si arma ta de cucerire, atunci incearca sa folosesti glume cat mai inteligente si totodata care sa nu puna persoana cu care vorbesti intr-o lumina proasta. De cele mai multe ori aceste glume trebuie facute legat de anumite situatii sau chiar fata de anumite persoane. Totusi, nu este indicat sa faci glume despre fata cu care vorbesti sau despre apropiatii acesteia. In acest mod, chiar vei pierde intregul joc. Asadar, pastreaza umorul soft si incearca sa fii cat mai amuzant, atunci cand este momentul.

  1. Nu folosii injurii

Mai ales atunci cand vorbesti cu o fata, ai mare grija la vocabularul pe care il utilizezi. De cele mai multe ori fetele nu sunt atrase de persoanele care injura sau care folosesc anumite cuvinte vulgare, fapt pentru care ai grija sa nu folosesti prea multe astfel de cuvinte. Nu toata lumea le agreeaza.

Mai mult de atat, incearca sa ai grija la modul in care te comporti in timpul unei conversatii. Limbajul corpului intotdeauna tradeaza anumite trasaturi de caracter, fapt pentru care ar trebui sa ai grija si de acest aspect. Cu ajutorul acestor mici retineri vei putea intr-adevar sa cuceresti o fata.

  1. Ai grija la anumite ticuri

De altfel, ai grija la diferite ticuri mai ales atunci cand vorbesti cu o fata. De cele mai multe ori printre aceste ticuri se numara mestecatul gumei sau chiar anumite grimase pe care le poti face. De altfel, ticurile verbale pot fi repetarea obsesiva a anumitor cuvinte, care poate deranja.

In momentul in care vorbesti cu o fata, incearca pe cat de mult posibil sa scapi de toate aceste ticuri pentru a te putea bucura cu adevarat de o conversatie de calitate. Acest lucru te va ajuta enorm in viitor.