fbpx
Cum sa spui te iubesc

Cum sa spui te iubesc

Pentru multe persoane sa spui un simplu “te iubesc” poate fi o adevarata problema, insa este important de stiut faptul ca o astfel de afirmatie poate fi spusa in diferite moduri, fara a o spune cu adevarat. Asadar, poti incerca sa transmiti si alte mesaje, care au in mare masura cam aceeasi semnificatie cu “te iubesc”, in asa masura incat persoana de langa tine sa se simta apeciata si iubita. In cazul in care si tu esti destul de timid si nu stii cum sa spui o astfel de afirmatie, iata ce poti spune in asa masura incat sa iti transmiti aceleasi sentimente:

Ai grija de persoana respectiva

In momentul in care iti arati grija fata de o persoana, aceasta poate fi sigura de faptul ca tii cu adevarat la ea. Nu trebuie sa te ingrijorezi prea mult cu privire la modul in care o spui, ci pur si simplu un mesaj prin care iti arati ingriorarea sau ca arati faptul ca ai grija de o persoana poate semnifica in mare masura acelasi lucru cu “te iubesc”. Mai mult de atat, printr-un astfel de mesaj vei putea fi sigur si de faptul ca in momentul in care trimiti un astfel de mesaj, persoana de langa tine se va simti cu adevarat iubita, deoarece te gandesti la ea, la siguranta acesteia si la faptul ca esti acolo intotdeauna pentru aceasta.

De altfel, ii poti spune intotdeauna sa aiba grija de ea, deoarece acest lucru arata ca sentimentele tale fata de aceasta sunt reale. Totodata, poti transmite un astfel de mesaj atat text, cat si verbal, fata in fata, deoarece semnifica acelasi lucru in mare masura. Nu trebuie sa te ascunzi in spatele unui ecran pentru a transmite sentimentele tale fata de aceasta.

Buna dimineata

In cazul in care doresti sa arati ca tii cu adevarat la cineva, poti sa incepi prin simplul fapt ca transmiti anumite mesaje dragute, care sa transmita mult mai usor anumite sentimente. De exemplu, multe persoane apreciaza un mesaj de Buna dimineata, mai ales daca vine din partea cuiva drag. Un astfel de mesaj poate simboliza “te iubesc”, mai ales daca il trimiti in fiecare zi.

De altfel, printr-un astfel de mesaj vei putea fi sigur de faptul ca iti transmiti cu adevarat sentimentele, iar persoana draga isi va putea incepe ziua mult mai bine si cu o energie pozitiva, datorita tie. Mai mult de atat, aceasta se va simti cu adevarat apreciata si va stii ca esti acolo pentru ea.

Complimentele

Anumite complimente pot sa semnifice cu adevarat sentimentele tale. Intotdeauna un simplu “te iubesc” nu este indeajuns, fapt pentru care poti sa folosesti si diferite complimente. Totusi, nu te limita doar la aspectul fizic al acesteia, ci poti sa incerci si sa complimentezi anumite laturi ale personalitatii acesteia, precum si munca pe care o depune in vederea realizarii anumitor task-uri zilnice. In acest mod, persoana de langa tine se va simti cu adevarat apreciata si chiar se va simti iubita.

Alte articole interesante...

Cum poți afla care sunt cele mai potrivite cadouri pentru femei
Cadourile sunt ȋntotdeauna apreciate pentru frumusețea lor și pentru emoțiile pe care le produc. Poți […]
Cum sa vorbesti cu o fata
Mai ales atunci cand vine vorba despre cazul baietilor care sunt extrem de timizi, vorbitul […]
Cum sa faci un baiat sa te placa
In special in ziua de astazi, din ce in ce mai multe fete depun efort […]
Cum să o cereți în căsătorie cu un buchet de flori
Cererea în căsătorie poate fi un moment de neuitat, emoțiile partenerilor contribuind cel mai mult […]
Cum sa cuceresti o fata
In cazul in doresti sa cuceresti o fata, nu este nevoie intotdeauna sa se creezi […]
Cum sa treci peste o despartire
Despartirile sunt momente extrem de neplacute si triste cu care majoritatea oamenilor se confrunta. Totusi, […]
Cum sa saruti
Doar cu un simplu sarut vei putea fi de neuitat. Totusi, pentru ca intreaga experienta […]

Sinonime...

Copyright 2022 © Explicativ.ro