Cu siguranta nu vrei sa te gandesti ca cineva ar putea sa intre in casa ta si sa caute prin cele mai de pret lucruri, pe care le tii puse cat mai bine. Din nefericire, fie ca este vorba despre tentativele de a patrunde prin efractie, de un incendiu izbucnit de la o instalatie veche sau de la un electrocasnic uitat in priza, respectiv de o inundatie produsa de vecini, bunurile tale sunt in pericol si trebuie sa le acorzi cea mai buna protectie. Cu ajutorul seifurilor, te poti asigura ca cele mai de pret bunuri raman in siguranta.

Ce poti sa pui intr-un seif?

Inainte de a incepe sa cauti un seif, asa cum sunt cele de la https://www.safemag.ro/seifuri, va trebui sa te gandesti serios ce anume vrei sa pui in interior, pentru ca in functie de dimensiunile acestor obiecte vei alege si dimensiunea seifului. Daca nu stii inca sigur cum vrei sa folosesti seiful, iata cateva sugestii. Vei pune acte si documente de identificare asa cum sunt buletinele sau pasapoartele. De asemenea, actele care atesta proprietatea trebuie sa fie si ele in siguranta. Tot acolo poti pune si diplomele importante.

In seif poti sa pui si bijuterii pretioase, unitati de stocare optice, hard diskuri si alte astfel de obiecte. In cazul in care urmezi un anumit tratament si ai nevoie de medicamente speciale, acestea pot fi puse tot in seif pentru a te asigura ca nu sunt pierdute sau aruncate din greseala.

Care sunt cele mai comune tipuri de seifuri?

Seifurile pentru casa sunt diferite si tu va trebui sa il alegi pe cel mai potrivit pentru tine. In functie de obiectele pe care urmeaza sa le pui in seif, vei putea alege si forma si dimensiunile sale.

Seifurile de perete sunt o alegere ideala daca vrei sa pui in interior obiecte mici. In primul rand, aceste seifuri nu pot sa sustina o greutate mare. In al doilea rand, nu pot sa aiba o dimensiune mare, din motive evidente. Peretele este limitat si cu siguranta nu vrei sa ai un seif inclus in perete care sa il acopere de sus pana jos.

Seifurile de podea sunt cele mai voluminoase, dar sunt si cele care iti vor lasa suficient spatiu pentru a pune in interior o gama mare de obiecte de dimensiuni diferite. In aceste seifuri poti pune inclusiv tablouri valoroase pentru ca vei avea suficient spatiu.

Seifurile pentru arme sunt un tip special de seifuri si cele mai populare sunt cele tip dulap. Armele si munitia trebuie sa fie depozitate in siguranta intr-un dulap, seif sau caseta si tinute la distanta de persoanele neautorizate, in special departe de ochii curiosi ai copiilor. Daca detii o arma de mici dimensiuni, poti achizitiona o caseta metalica. Aceasta iti va permite sa transporti cu usurinta arma in conditii de siguranta.

Poti sa ai chiar mai multe seifuri, in functie de numarul si tipul de bunuri pe care trebuie sa le depozitezi in siguranta si poti pune seifuri in mai multe incaperi ale casei.