fbpx
ce inseamna cand visezi sobolani

Ce înseamnă când visezi șobolani?

Dacă aceste vise îți sunt familiare, cu siguranță vrei să știi care sunt semnificațiile ascunse. Ce vrea să îți spună creierul? Îți spunem tot în acest articol.

Îți este teamă de șobolani în viața reală? Am putea spune că un vis cu șobolani nu are nimic bun atunci când vine vorba despre starea de bine sau despre mental.

Atenție, probleme la orizont! La fel ca și în cazul viselor cu alte animale sau insecte precum șerpii, paianjenii, purecii, gândacii sau furnicile, ne putem imagina că aceste vise sunt negative și că pot pune în valoare faptul că suferi de anxietate.

În imaginarul colectiv, rozătoarele sunt asociate cu înșelăciune. Nici în acest caz, nu este nimic încurajator cu privire la incoștient și starea psihică a persoanei care visează.

Fiecare vis are seminificația sa

Cel mai adesea, după o fază a somnului profund, subconștientul ne trimite imagini care sunt, fie legate de evenimentele la care ne gândim mereu, fie de imagini la care ne gândim tot timpul. Deci atunci de ce apar șobolanii în vis?

În imaginarul colectiv, șobolanii, mai ales în grup, sunt percepuți ca o amenințare sau ca un pericol. Aceste animale ne fac să fim nervoși și ne dezgustă, deoarece rozătoarele, în ciuda dimensiunilor lor mai mici și a aspectului lor relativ inofensiv sunt asociate cu murdăria și cu bolile infecțioase.

În consecință, dacă visezi șobolani, fie la interior, fie la exterior, nu este un sentiment plăcut, asta e sigur.

Șobolanii pot simboliza maladii. Stau cel mai adesea la baza propagării unor boli sau patologii mai grave precum ciuma. În consecință, dacă trebuie să faci față șobolanilor în vis acest lucru îți poate indica ceva cu privire la o boală. Atunci când visezi că ești urmărit de șobolani, acest lucru poate însemna că suferi de angoase sau de o anumită boală.

Poate să însemne o anumită neputință sau o tristețe

Acest lucru ar trebui să te pună în gardă cu privire la o anumită infecție, precum o umbră care te privește pe tine sau pe cei apropiați.

Visele cu șobolani pot să însemne și o neadaptare socială sau cu oamenii, cu o situație socială neplăcută. Drept consecință, ar trebui să analizezi dacă circumstanțele actuale te obligă să te afli în jurul unor persoane care nu te fac fericit sau nu ar trebui să intri în contact cu persoane sau un grup de indivizi care au tendința să te facă să simți că te sufoci.

Visele reflectă cel mai adesea preocupările noastre. Din acest motiv este normal ca aceste vise cu șobolani să aibă o semnificație echivalentă cu ceea ce animalele simbolizează în imaginarul colectiv. Astfel că, șobolanii sunt sinonimi cu murdărie, cu un pericol subtil, cu toxicitate sau mai ales cu înșelăciune.

Dar, visele negative au și latura lor pozitivă. Pot să fie o premoniție că ceva rău se va întâmpla deci se pot lua ca și un avertisment. Te poți pregăti deci să înfrunți tot ceea ce se petrece în viitor, fie că este un lucru bun, fie că este un lucru rău.

Ai aflat Ce înseamnă când visezi șobolani? Dă vorba mai departe...

Alte articole interesante...

Ce înseamnă Socheres
"Socheres" este un termen din limba romani, limba vorbită de populația romă (sau romani). În […]
Ziua muncii
Ziua Muncii, cunoscută și sub numele de Ziua Internațională a Muncitorilor, este o sărbătoare anuală […]
Ziua națională a României
Ziua Națională a României este sărbătorită în fiecare an pe 1 decembrie. Această zi comemorează […]
Ziua pământului
Ziua Pământului este sărbătorită anual pe 22 aprilie și marchează aniversarea nașterii mișcării ecologiste moderne, […]
Ziua internațională a femeii
Ziua Internațională a Femeii, sărbătorită pe 8 martie în fiecare an, este o zi globală […]
Ziua îndrăgostiților
Ziua Îndrăgostiților, cunoscută și sub numele de Sfântul Valentin, este sărbătorită pe 14 februarie în […]
Dacă ai visat lilieci... Poate te-ai gândit întotdeauna că visul cu lilieci are o semnificație […]
Limba Galbena: Cauze si TratamenteIn medicina, culoarea limbii poate oferi indicii importante despre starea de […]

Sinonime...

Copyright 2022 © Explicativ.ro