fbpx
Ce inseamna cand visezi copil mic

Ce inseamna cand visezi copil mic

Copiii sunt niste fiinte gingase si dragalase, iar in momentul in care o persoana viseaza un copil, aceasta trebuie sa stie faptul ca un astfel de simbol are conotatii atat pozitive, cat si negative. Mai mult de atat, un astfel de vis este in stransa legatura cu latura psihologica, cat si afectiva pentru om. De cele mai multe ori, in momentul in care visezi un copil, acesta poate reprezenta atat nevoie ta de a ii controla pe cei din jurul tau, dar si nevoia ta de a fi protejat. Totusi, in functie de contextul in care visezi un copil mic, acest simbol are numeroase semnificatii.

  1. Copil mic vesel

Daca in visul tau a aparut un copil care este vesel, acest lucru poate semnifica vestile bune care urmeaza sa apara in viata ta si care te vor bucura enorm. De altfel, daca cel mic se joaca si este fericit, va trebui sa te astepti la o afacere prospera si multa fericire. Totusi, daca visezi un copil mic care rade, acest lucru poate sa prevesteasca vestile rele si triste. Mai mult de atat, daca visezi mai multi copii, la locul de joaca, fiind bucurosi, acest lucru este un semn ca afacerile tale vor avea parte de succes, iar oamenii cu care lucrezi te vor ajuta sa le duci la bun sfarsit.

Este important de stiut faptul ca in momentul in care visezi multi copii, care se bucura si sunt veseli, acest lucru simbolizeaza starea generala de armonie, de bucurie si echilibru din viata ta de zi cu zi. Totusi, acest simbol are dubla valenta, fapt pentru care ar trebui sa te astepti si la vesti care te vor intrista destul de tare. De altfel, daca visezi copii care se joaca si alearga prin casa ta, de cele mai multe ori, un astfel de vis semnifica faptul ca toate lucrurile vor merge bine, atat pe plan profesional, cat si pe plan personal.

  1. Copil trist

In folclor, tristetea unui copil semnifica intotdeauna vestile negative, care sunt legate de starea de sanatate si fericirea propriei tale familii. In cazul in care visezi un copil trist sau care plange, acest lucru poate sa semnifice vestile negative cu privire la cineva din familia ta. Asadar, este important de stiut faptul ca aproape intotdeauna un copil mic trist va anunta moartea cuiva drag sau chiar a unei persoane la care tii foarte mult.

  1. Tu esti un copil

Daca te visezi din nou copil, acest lucru semnifica dorinta ta de a te intoarce la acea perioada a vietii cand erai foarte fericit. Astfel ca, un vis poate semnifica totodata si faptul ca iti este foarte dor de parintii tai, in special daca nu i-ai mai vazut de foarte mult timp sau daca ai rupt legatura cu acestia, dar doresti sa ii revezi. De cele mai multe ori, in momentul in care te visezi copil, acest lucru poate semnifica si faptul ca iti este dor de o persoana pe care ai iubit-o cu adevarat.

Alte articole interesante...

style="text-align: center;">Despre senzația de a-ți auzi pulsul în ureche Cu siguranță ai întâlnit situația în […]
cand iti curge sange din nas Atunci când te confrunți cu situația în care îți […]
Cand un dinte cade, acesta poate fi un eveniment obisnuit in dezvoltarea si cresterea copilului. […]
Visele cu plangand - semnificatii Visele cu plangand - semnificatii In lumea viselor, totul devine […]
Vise cu ielele Vise cu ielele Ielele sau zânele sunt creaturi mitologice feminine din folclorul […]
Codul HTML este un limbaj de marcăj folosit pentru a crea pagini web. Astăzi, vom […]
Dacă te-ai visat mireasă și îți dorești să afli mai multe, este posibil să fi […]
Inseamna ca trebuie sa fii atent la semnalele pe care ti le transmite pielea capului […]

Sinonime...

Copyright 2022 © Explicativ.ro