fbpx

Ce inseamna cand visezi caini

Pentru multe persoane cainii sunt adevarati prieteni, fapt pentru care acestea se bucura mai ales cand viseaza caini. Asadar, in momentul in care se doreste sa se afle cu exactitate care este semnificata a unui astfel de vis este extrem de important sa se stie si contextul, in asa masura incat simbolistica sa fie una clara si concreta. Totusi, este important de stiut ca simbolul cainelui are atat semnificatii pozitive, cat si semnificatii negative, iar acestea sunt redate de contextul in care este visat un caine. Iata care sunt cele mai cunoscute:

  1. Cainele – semnificatia traditionala

De cele mai multe ori, un cainele simbolizeaza prietenia, iubirea si persoanele dragi din viata ta. In cazul in care visezi un caine care te latra, acesta poate sa prevesteasca o suparare, iar daca visezi ca un caine te musca, acest lucru poate simboliza grijile tale. Totusi, daca visezi un caine mare sau chiar un ciobanesc, acest lucru poate sa insemne ca vei avea noroc in sanatate si chiar vei putea avea o avere mare. Mai mult de atat, daca in visul tau apar mai multi pui de caine sau chiar caini de talie mica, acestia pot simboliza prietenii tai buni, care iti sunt aproape oricand ai nevoie. Totusi acestia pot simboliza si oamenii rauvoitori si barfitori, care te supara. De altfel, daca visezi caini care urla sau care latra, acestia pot simboliza prietenii in care nu ar trebui sa ai incredere, dar totodata acesta poate sa reprezinta si un simbol car prevesteste boala, moartea sau chiar un incendiu.

In cazul in care esti insotit de multi caini mari, acest lucru poate sa simbolizeze si faptul ca esti zgarcit sau chiar pe prietenii tai care incearca sa te apere.

  1. Cainii albi

Daca ai visat un caine alb, dar bland, acest lucru poate sa reprezinte o viitoare oferta extrem de tentanta. Aceasta poate sa fie atat in afaceri, cat si in viata de cuplu. Mai mult de atat, daca o femeie viseaza un caine alb, acest lucru poate semnifica o viitoare casatorie in viitorul apropiat. Totusi, daca in visul tau ai vazut un caine alb, te poti astepta si la cunostinte noi, precum si la prietenii noi de lunga durata.

  1. Cainii negri

In cazul in care visezi caini negri, acestia pot sa prevesteasca un eveniment negativ din viata ta, precum si faptul ca langa tine ai prieteni falsi. Asadar, in momentul in care visezi un astfel de simbol, ar trebui sa ai grija cu cine te imprietenesti si chiar sa vezi care sunt prietenii tai cu adevarat buni.

  1. Caine mort

De cele mai multe ori, daca visezi un caine mort, acest lucru poate indica si faptul ca ar trebui sa fii atent la sentimentele tale. De altfel, un astfel de simbol poate prevesti inclusiv deteriorarea relatiilor bune cu persoanele apropiate din viata ta.

Mai mult, daca visezi un caine care se afla pe moarte, ar trebui sa te astepti la disparitia unor prieteni buni din viata ta.