fbpx
Ce inseamna cand visezi apa

Ce inseamna cand visezi apa

Apa este un element esential pentru sustinerea vietii, fapt pentru care aceasta este prezenta in vietile noastre. De cele mai multe ori apa are o conotatie buna mai ales atunci cand vine vorba de simbolistica. Este important de stiut si faptul ca in zodiac anumite elemente includ apa, fapt pentru care aceasta este un element guvernator pentru anumite zodii. Totusi, atunci cand vine vorba de vise apa este un simbol al vietii, insa semnificatia visului se poate schimba in functie de context. Asadar, in momentul in care te trezesti este important sa iti amintesti cat mai mult din vis, in asa masura incat sa fii sigur de faptul ca poti sa descifrezi visul pe care l-ai avut si sa stii cu siguranta care este simbolistica acestuia.

Asadar, in momentul in care visezi apa, trebuie sa tii cont de urmatoarele aspecte:

Apa ca si element

De cele mai multe ori cartile de vise prezinta apa ca fiind simbolul propriului subconstient dar si simbolul care poate oferii viata si care totodata mentine viata. Mai mult de atat, apa este si elementul care poate sa curete de murdarie. De cele mai multe ori, daca visezi un curs de apa sau chiar apa care curge, un astfel de simbol are semnificatii pozitive si te poti astepta la vesti bune sau chiar la perioade prospere in viata ta. Totusi daca visezi ca apa inunda diferite imprejurimi, este bine de stiut ca un astfel de vis prevesteste chiar pericolul. Mai mult de atat in momentul in care visezi apa limpede si cristalina, aceasta simbolizeaza fericirea in timp ce apa tulbure semnifica un episod nefericit din viata ta.

De altfel, inclusiv atitudinea ta fata de apa poate avea o semnificatie. De exemplu daca in vis bei apa calda, acest lucru simbolizeaza viitoarele tale dificultati in domeniul financiar, precum si anumite probleme personale. Totusi, daca visezi ca vei arunca apa sau chiar te visezi facand acest lucru, inseamna ca iti vei deranja prietenii si apropiatii prin actiunile tale.

Caracteristicile apei

In functie de caracteristicile sale un astfel de simbol poate capata semnificatii diferite. De exemplu daca visezi apa adanca, acest lucru inseamna cearta, teama si neintelegere. De cele mai multe ori adancimea apei poate influenta sufletul si starea omului, deoarece provoaca neliniste dar si irascibilitate, ceea ce poate duce la conflicte cu persoanele din jur. In cazul in care apa este agitata, acest simbol prevesteste o perioada in care vei experimenta diferite emotii negative. Mai mult de atat, vei simti anxietate, ura, nesinceritate, teama, precum si alte emotii si senzatii care nu iti vor face placere. In cazul in care apa este calda, acest lucru prevesteste o perioada destul de dificila prin care probabil vei trece prin boala sau chiar vei intra in necazuri. In cazul in care apa curge repede, acest lucru simbolizeaza ca esti cu adevarat invidiat de anumite persoane care iti sunt dusmani, si totodata afacerile iti vor merge cu adevarat. De altfel, un astfel de simbol sugereaza bogatia si norocul.

Alte articole interesante...

Ce înseamnă Socheres
"Socheres" este un termen din limba romani, limba vorbită de populația romă (sau romani). În […]
Ziua muncii
Ziua Muncii, cunoscută și sub numele de Ziua Internațională a Muncitorilor, este o sărbătoare anuală […]
Ziua națională a României
Ziua Națională a României este sărbătorită în fiecare an pe 1 decembrie. Această zi comemorează […]
Ziua pământului
Ziua Pământului este sărbătorită anual pe 22 aprilie și marchează aniversarea nașterii mișcării ecologiste moderne, […]
Ziua internațională a femeii
Ziua Internațională a Femeii, sărbătorită pe 8 martie în fiecare an, este o zi globală […]
Ziua îndrăgostiților
Ziua Îndrăgostiților, cunoscută și sub numele de Sfântul Valentin, este sărbătorită pe 14 februarie în […]
Dacă ai visat lilieci... Poate te-ai gândit întotdeauna că visul cu lilieci are o semnificație […]
Limba Galbena: Cauze si TratamenteIn medicina, culoarea limbii poate oferi indicii importante despre starea de […]

Sinonime...

Copyright 2022 © Explicativ.ro