Reteta sarmale in limba franceza
- Incepeti prin a pregati ingredientele necesare pentru sarmale: varza murata, orez, carne de porc tocata, ceapa, sare, piper si vegeta.
- O data ce ati adunat toate ingredientele, incepeti prin a taia varza murata in bucati mai mici, apoi clatiti-o bine cu apa pentru a indeparta excesul de sare.
- Folosind un bol mare, amestecati carnea de porc tocata cu ceapa taiata marunt, sare, piper si vegeta, astfel incat sa obtineti un amestec omogen.
- Adaugati orezul in cantitatea dorita in bolul cu carne si amestecati-l bine pana cand devine omogen.
- Acum, rulati sarmalele folosind frunzele mari de varza murata si umpleti-le cu amestecul de carne si orez. Asigurati-va ca rulati sarmalele bine si le asezati intr-o oala sau o cratita mai mare.
- Turnati apa peste sarmale pana cand acestea sunt bine acoperite si adaugati sare si piper dupa gust. Acoperiti cu un capac si lasati-le sa fiarba la foc mic timp de aproximativ 2 ore.
- Cand sarmalele sunt gata, le puteti servi calde ca atare sau cu smantana si mamaliguta alaturi, dupa preferinta.
Felicitari, acum stiti cum se prepara reteta clasica de sarmale in limba franceza! Puteti pronunta aceasta reteta ca "Récette de sarmale" in franceza. Bon appetit!