fbpx
excursiile cu autorulota

Excursiile cu autorulota, un nou trend

In Romania, acest mod de a calatori, a devenit popular in ultimul timp. Pandemia de COVID-19 care a determinat impunerea restrictiilor, a accelerat cresterea solicitarilor pentru inchirieri de autorulote. Daca si tu cauti autorulote de inchiriat, Green Camper ar fi o varianta foarte buna de luat in calcul. Alta schimbare ce a interevenit in urma pandemiei este modul in care oamenii lucreaza si calatoresc.

Modelul de lucru hibrid pare ca va fi noul standard. Oamenii vor fi la birou doua-trei zile pe saptamana si vor lucra la distanta in restul timpului. Exista si situatii in unele dintre companii unde se poate lucra “de acasa”, full-time. Acum exista alte modalitati noi, diferite, distractive si incitante de a lucra. Cu cat sunt mai multi oameni care lucreaza de la distanta, ei se pot plimba oriunde doresc, mai mult decat obisnuiau. Acum, exista calatori care isi extind excursia pentru o saptamana intreaga, zece zile sau chiar mai mult! Stilul nomadic castiga teren. Unii oameni au experimentat deja cum este sa lucrezi la plaja, unde sunt peisaje frumoase sau langa partiile de schi. Alti oameni mai aventurosi, lucreaza si din in alte tari. Acest lucru se poate intampla cu o autorulota, poti face asta calatorind in tarile invecinate.

Fa ceea ce iti place

Un super motiv pentru a pleca in vacanta cu autorulota este ca poti sa iti exprimi pasiunile oriunde te duci, pentru ca exista suficient spatiu sa iti incapa tot felul de lucruri, cum ar fi echipamentele necesare, de la biciclete, schiuri, placi de surf sau snowboarding, echipamente video, instrumente muzicale sau altele. Fara acces la internet care sa iti distraga atentia si nimic altceva de facut, ar putea fi modalitatea perfecta de a te bucura de ceva timp cu pasiunea ta.

Daca hobby-ul tau este ceva activ, cum ar fi drumetiile sau pescuitul, va trebui sa il programezi in planurile tale, sa fii sigur ca il vei practica. Calatoria deschide calea spre descoperirea de sine si este o modalitate perfecta de a te reconecta cu ceea ce iti aduce bucurie.

Incetineste ritmul, bucura-te de calatorie

Intr-o lume care este din ce in ce mai ritmata, mai aglomerata si mai agitata ca niciodata, este usor sa te lasi cuprins de sentimentul ca trebuie sa faci mai mult, doar pentru a tine pasul. Dar problema este ca uneori consumam atat de mult timp si energie incercand sa tinem pasul si sa incadram totul in zilele noastre, incat nici nu ne putem bucura de ele! Acest lucru se poate intampla si in calatorii. Cand ai venit ultima data acasa din calatorie si nu ai avut nevoie imediat de o alta vacanta? Ironic, nu-i asa? Calatoria ar trebui sa ne reinnoiasca si sa revitalizeze spiritul, totusi suntem deseori surprinsi cand face exact opusul. Exact in momentul care este prielnic pentru a te relaxa, poti cadea in aceasta capcana. Excursiile care favorizeaza statul in aer liber ajuta foarte mult, impreuna cu deconectarea de la digital, minimalismul si petrecerea timpului cu oamenii pe care ii iubesti.

Alte articole interesante...

Lista de Seriale Turcesti
În ultimii ani, audiența internațională a serialelor turcești a crescut într-un ritm rapid, atât în […]
3 idei inedite care te pot inspira dacă organizezi ziua copilului tău în aer liber
De ziua sa, un copil își dorește cât mai mulți invitați, în special partenerii săi […]
Când apelezi la serviciile unei firme de curierat
Serviciile unei firme de curierat au devenit aproape indispensabile în contextul unei societăţi care se […]
Unde a aparut prima pizzerie
Lucru curios, de necrezut chiar pentru mulți oameni, istoria pizza este un străveche, care își […]
Ce fel de incaltari produce brand-ul Annely
Annely este o firma care produce incaltari de inalta calitate. Acestea sunt fabricate din piele […]
Cât de importantă este încălțămintea de protecție
În numeroase sectoare profesionale, încălțămintea de protecție este obligatorie pentru bunăstarea și siguranța angajaților și […]
5 articole vestimentare de bază de care aveți nevoie în această primăvară
Pe măsură ce așezăm în spatele dulapului hainele de iarnă și începem să ne punem […]
Trăim într-o perioadă în care toată lumea a realizat că este foarte important sa acordăm […]

Sinonime...

Copyright 2021 © Explicativ.ro