fbpx
Cum sa faci un baiat sa te placa

Cum sa faci un baiat sa te placa

In special in ziua de astazi, din ce in ce mai multe fete depun efort pentru a fi remarcate de catre un anumit baiat. Totusi, pentru a face acest lucru este intotdeauna important sa se ia in calcul faptul ca intotdeauna trebuie sa se puna accent pe naturalete. Asadar in cazul in care se doreste un astfel de lucru, este esential ca persoanele care doresc sa se faca remarcate sa puna accent pe atuurile pe care le au.

In cazul in care si tu doresti sa te faci remarcata de un anumit baiat, iata ce trebuie sa faci, pentru a fi sigura ca i-ai castigat inima.

  1. Pune accent pe cine esti tu

Nu incerca sa te fortezi sau sa pari ceea ce nu esti din cauza faptului ca acest lucru va putea fi clar vizibil mai ales de catre baietii care au deja experienta cu fetele. Pentru a atrage, trebuie sa fii tu sa faci ceea ce iti place si chiar sa te comporti cum vrei. Intotdeauna fetele naturale vor atrage baietii prin modul lor de a fi. Asadar, evita pe cat posibil sa te dai ceea ce nu esti datorita faptului ca intreaga situatie va fi una destul de neplacuta pentru tine si mai mult vei atrage un feedback negativ din partea baietilor.

De altfel, daca te-ai decis sa fii cat mai naturala este un lucru bun deoarece nu doar ca vei atrage un baiat, insa multa lume va incepe sa te placa pentru ceea ce esti. In acest mod vei putea sa iti creezi inclusiv un cerc de prieteni foarte strans.

Totusi, cand vine vorba de naturalete, acesta nu inseamna ca nu trebuie sa te machiezi sau sa porti anumite haine, ci inseamna ca trebuie sa te comporti exact asa cum esti tu.

  1. Incearca sa te apropii de el

Incearca sa te apropii de el prin discutii sau chiar practicand anumite hobby-uri impreuna. Asadar, veti avea intotdeauna ceva de discutat si chiar va veti putea imprietenii. Este intotdeauna important de stiut faptul ca primul pas intr-o relatie de succes este reprezentata de prietenie, asadar ofera timpul necesar pentru a va cunoaste cu adevarat unul pe altul. In acest mod vei putea fi sigur daca baiatul respectiv este unul potrivit pentru tine.

Totusi, daca nu iti plac aceleasi hobby-uri ca si lui nu incerca sa te fortezi. Intotdeauna exista alte subiecte de discutat.

  1. Nu fii insistenta

De altfel, in momentul in care urmeaza sa discuti cu un baiat trebuie sa tii cont de faptul ca nu trebuie sa fii insistenta. Asadar, ofera-i timpul necesar pentru a se putea obisnui cu tine si cu relatia pe care o aveti. De altfel, daca devii prea sufocanta exista riscul ca baiatul sa fie nevoit sa plece din cauza faptului ca nu ii oferi destul spatiu personal. Mai mult de atat, incearca pe cat posibil sa limitezi discutiile pentru a nu parea insistenta. In acest mod, vei putea atrage cu adevarat un baiat.

Alte articole interesante...

Cum să faci să ejaculezi mai mult
Ejacularea este un proces fiziologic complex influențat de mai mulți factori, inclusiv starea generală de […]
Cum să nu te îndrăgostești
Navigând Prin Emoții: Strategii pentru a Evita Îndrăgostirea Nedorită Îndrăgostirea poate fi una dintre cele […]
Viața de cuplu, cum să faci să fie totul o armonie
Viața de cuplu poate fi comparată adesea cu o simfonie, unde armonia este esențială pentru […]
Cum poți afla care sunt cele mai potrivite cadouri pentru femei
Cadourile sunt ȋntotdeauna apreciate pentru frumusețea lor și pentru emoțiile pe care le produc. Poți […]
Cum sa vorbesti cu o fata
Mai ales atunci cand vine vorba despre cazul baietilor care sunt extrem de timizi, vorbitul […]
Cum să o cereți în căsătorie cu un buchet de flori
Cererea în căsătorie poate fi un moment de neuitat, emoțiile partenerilor contribuind cel mai mult […]
Cum sa spui te iubesc
Pentru multe persoane sa spui un simplu “te iubesc” poate fi o adevarata problema, insa […]
Cum sa cuceresti o fata
In cazul in doresti sa cuceresti o fata, nu este nevoie intotdeauna sa se creezi […]

Sinonime...

Copyright 2022 © Explicativ.ro