După ce îți îndepărtezi genele false, rezistă nevoii de a le arunca. Da, ar trebui să păstrezi genele, chiar dacă par a-și fi pierdut aspectul inițial si arată a fi încărcate de lipici dupa ce le-ai purtat toată ziua. Genele nu sunt ieftine si cine a spus că trebuie să-ți arunci imediat genele după o singură utilizare a greșit. Genele sintetice pe care le-ai arunca de obicei după terminarea zilei pot fi de fapt purtate de până la 5 ori cu îngrijirea corespunzătoare. De asemenea, genele de ultimă generație pot rezista până la 25 de aplicări. Fă-ți o favoare ție și contului tău bancar și reutilizează-le. Iată sfaturile și trucurile noastre pentru a-ți păstra genele curate și igienizate, astfel încât să poți optimiza fiecare pereche.

Ghid pentru curățarea și păstrarea genelor false

În primul rând trebuie să îndepărtezi toate urmele de adeziv rezidual de pe bandă cu o pensetă mică sau cu buricele degetelor. Apoi este necesar sa te folosești de un tampon de bumbac și un demachiant fără ulei, pentru a curăța genele de rimel, murdărie și lipici suplimentar. Sfat pentru economisirea timpului, când aplici pentru prima dată genele false, ondulează-ți atât genele false cât și pe cele naturale pentru a evita separarea lor. Apoi, pur și simplu folosește puțin rimel pentru a sigila – acest lucru va face curățarea mai ușoară și mai rapidă după folosire. După ce le-ai curățat, pune-ți genele într-o cană cu apă caldă și lasă-le să se înmoaie timp de 5-10 minute pentru a spăla orice reziduu care a mai rămas pe ele. După ce trec cele 5-10 minute, scoate genele din apă și șterge-le pe un prosop din microfibră și lasă-le să se usuce la aer peste noapte. Dimineața, folosind o periuta speciala de gene si sprancene, perie bine genele care ar trebui să fie uscate și curate. Păstrează-le apoi în cutia originală pentru gene sau le poti aplica pe ochi!

Gene de ultimă generație – ce să faci diferit pentru acestea?

În magazinul online Pour Elle Beauty vei găsi o gamă variată de gene false, de ultimă generație, modele de gene false cu bandă sau fir cu fir. Genele false cu bandă se pot reutiliza, însă pentru asta este nevoie să fie bine întreținute și depozitate. Le fel ca la genele clasice, este necesar ca acestea să fie bine curățate și să se îndepărteze astfel toate urmele de adeziv. Acestea se vor curăța cu un demachiant pe baza de ulei, cu ajutorul unei dischete demachiante, și nu se vor scufunda cu totul în demachiant sau în apă. Evită să adaugi rimel direct pe genele false. Uleiurile și ceara din rimel pot rupe legătura dintre banda genelor și firele de păr ale genelor, provocând căderi inutile. În schimb, poti să ondulezi genele naturale și să aplici rimel  pe acestea înainte de aplicarea genelor false. Și aceste gene ar trebui să fie păstrate în cutia originală, unde își vor păstra forma și nu va ajunge praful la ele.